⅜ Derde Hoeve aan den Wegloop – ⅝ Midzomerloop Terschelling

Zaterdag 4 augustus is er de 3e Hoeve aan den wegloop in Oude Willem. Start 11.00 uur bij Camping Hoeve aan den Weg aan de Bosweg in Oude Willem. Afstanden 3-6-8-10-16-21 km.
Prachtige parkoersen door de bossen van het Drents Friese Wold, ronde van 3 km pittig omdat het er erg nat kan zijn en je moet slalommen om droog binnen te komen. De 6 km doet deze ronde twee keer, de caniacrossers met hun honden lopen deze route ook. Start 11.10 uur. De 8-16 km loop eerst over het betonpad door het bos richting Hoogersmilde, na 4 km verzorging en via bospaden en langs heidevelden naar de finish. De 10 & 20 km gaat via de bosweg over het studentenpad door de bossen over prima fietspaden naar de verzorgingspost op 6 km. En dan dezelfde route van de 8 & 16 km naar de finish. Bij warm weer een extra post. Voorfietser waarschuwt de tegenkomende fietsers voor jullie komst.

Inschrijven tot aan de start in Eetboerderij De Hoeve. Douchen en verkleden in twee doucheruimtes op de camping. Bij warm weer drie verzorgingsposten onderweg en na de finish hete bouillon multievruchtendrank, thee en fruit. Finish en tussentijden worden genoteerd en komen op www.svfriesland.nl

Zondag 5 augustus de Midzomerloop op Terschelling. Start 13.30 uur bij het zwembad de Dôbe West Terschelling afstand 5-10-15 km. Org. LAT en SV Friesland. Het is mogelijk om ’s morgens om 6.15 uur met de Eigen Vervoerdienst Terschelling voor 5 euro naar Terschelling te gaan. Zie hiervoor op de site EVT Terschelling, om half 10 gaat de boot van Doeksen zie Rederij Doeksen voor te boeken.

Het is een bosparkoers, prima te belopen, onderweg verzorging de kabelkrant maakt foto’s en het verslag en uitslagen komen op de site www.svfriesland.nl na het volbrengen gratis zwemmen. Let op dat geld niet voor jongeren onder de 14 jaar. Marathonklok bij de finish.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.