⅜ Hoeve aan den Wegbosloop in Oude Willem

3e Hoeve aan den Wegbosloop zaterdag 3 augustus.

Komende zaterdag kunnen de hardlopers weer terecht op één van de mooiste campings in Drenthe Hoeve aan den Weg in Oude Willem. De start is om 11.00 uur 10-20  11.05 uur 8-16 en 11.10 uur de 3-6 km en canialopers met hun viervoeters.
SV Friesland organiseert dan de 3e Hoeve aan den Wegbosloop over 3-6-8-10-16-20 km. dus voor elk wat wils. Prachtig parkoers uitgezet in het Drents Friese Wold. Een 3-8-10 km dus de 6-16-20 km lopen deze twee keer en er is voldoende verzorging in de vorm van water en sponzen. En na de finish SV Friesland verzorging met bouillon, thee, multivruchtendrank, ontbijtkoek en fruit. Tenten en krukjes om even fijn na te genieten van een mooie en pittige loop. 
Inschrijven in Eetboerderij De Hoeve, vorige week 120 deelnemers nu worden er nog meer lopers verwacht. Voor vier euro loopt iedereen die wil mee en douchen voor 50 cent. Er zijn twee douchelokalen op de camping beschikbaar. In de eetboerderij kun je heerlijk eten, er is een speeltuin en zwembad. Ook zijn er nog plaatsen vrij om de caravan neer te zetten voor een fijn weekend Diever-Oude Willem-Drenthe. Zie op de site van camping Hoeve aan den weg Oude Willem.
De tussentijden en eindtijden worden handmatig genoteerd en gepubliceerd compleet met verslag en foto’s op www.svfriesland.nl  Op www.hardlopendnederland.nl staan de prestatie en hardloopwedstrijd van noord Nederland vermeld. Ook de afgelastingen en actuele informatie van de organisaties worden hier op vermeld. Menig hardloper ziet dan ook eerst op deze site of de loop doorgaat of niet. Maar ook via Facebook en Twitter worden de loopvrienden en vriendinnen op de hoogte gebracht van het actuele nieuws. Er staan marathonklokken voor de tussentijd en eindtijd onder de start/finishboog.
Afgelasten is een moeilijke beslissing voor iedere organisatie maar bij onweer en temperaturen boven de 30 graden wordt door de atletiekunie geadviseerd de loop af te gelasten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.