1-3 Rondje Goutum in Leeuwarden

Rondje Goutum zondag 1 maart 2020

Rondje Goutum brengt je naar de zuidkant van Leeuwarden. Het grote aanbod van afstanden maakt dat deze loop een perfecte voorbereiding is op de Condensloop van 28 maart, Loop Leeuwarden of de Slachtemarathon. De 30 km is een aantrekkelijke afstand voor lopers die in voorbereiding zijn op een voorjaarsmarathon, zoals bijvoorbeeld de marathon van Rotterdam. Bij dit evenement bestaat het totale aanbod uit een 1 km Kidsrun, een 2 km, een 5 km, een 10 km, een 16 (10 Mijl) en als hoofdafstand 30 kilometer. De afstanden zijn exact opgemeten. Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje Vifit bij de finish en een beker warme chocolademelk in de tent bij de kantine. De elektronische tijdmeting is met chip in het startnummer.

Wil je trainen voor een marathon en doe je mee met de Gouden Leeuw (dit is de derde en laatste loop van de Gouden Leeuw lopen) en wil je daarom liever de 30 km lopen? Geef dit dan onder vermelding van je startnummer door via wocweg@lionitas.nl vóór 25 februari. Ook andere afstand wijzigingen kun je via wocweg@lionitas.nl doorgeven. Ook graag vóór 25 februari.

Starttijden
10:30 uur 30 km
11:00 uur 1 km Kidsrun (start bij finishtrap)
11:10 uur 10 EM (16,1 km)
11:20 uur 10 km
11:30 uur 5 km
11:35 uur 2 km
Alle afstanden maken bij terugkomst nog een ronde over de baan. (zie plattegrond op www.lopeninleeuwarden.nl )

Startplaats
Atletiekbaan Nijlân / Lionitas Middelzeelaan 20, Leeuwarden

Inschrijven
Je kunt voorinschrijven tot en met 29 februari 2020 11:59 via de link op de website www.lopeninleeuwarden.nl Op 1 maart is het nog mogelijk om je tot een kwartier voor de start in te schrijven. In de witte tent liggen de inschrijfbriefjes. Deze vul je in en in de kantine kun je vervolgens betalen (kan ook met pin) en een startnummer afhalen.

Inschrijfgeld
Jeugd t/m 15 jaar: € 5,00 (incl. medaille)
16 Jaar en ouder: € 6,00 bij digitale voorinschrijving, na-inschrijving € 1,00 extra  (excl. medaille)
Meerprijs medaille: € 3,00

Routes
Zie www.lopeninleeuwarden voor linkjes naar de routes.

Faciliteiten
Ruime parkeergelegenheid
Verzorging onderweg en na afloop
Kleedgelegenheid met warme douches

Gouden Leeuw: je kunt nog meedoen!
Je Gouden Leeuw startnummer is ook geldig bij deze loop (en ook bij Rondje Goutum). Met dit startnummer doe je ook mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen.
Het is nog mogelijk om met de Gouden Leeuw mee te doen. Voor € 10,00 loop je dan Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden (LML) en Rondje Goutum (RG). Je ontvangt op 2 februari een gouden startnummer die je voor deze 2 lopen houdt. Met dit startnummer doe je ook mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen. Voor € 3,- extra krijg je daarnaast een speciale Gouden Leeuw medaille na Rondje Goutum.
Meedoen? Geef dit aan in stap 3 van het inschrijfformulier! Bij afgelasting door overmacht, wordt er geen restitutie verleend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.