10/3 De Merenloop in Grou

Voorinschrijven hardlooponderdelen gesloten

De hekken staan stevig, de routes zijn strak, de startnummers liggen bijna allemaal op volgorde en de medailles zijn gepoetst; nog een paar dagen en dan gaat de 43ste Merenloop van start! Ben jij al ingeschreven? Donderdag 7 maart ontvang je een mail met daarin de laatste informatie over parkeren, ophalen startnummers en meer.
Nog niet ingeschreven en toch meedoen? Op zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 10 maart vanaf 11.00 uur tot 15 minuten voor aanvang van het onderdeel kun je nog na-inschrijven (Halbertsma’s Plein in Grou). Koop dan meteen jouw Merenloopshirt voor maar 12,50. Eventueel doorgeven van een naamswijziging of omzetten naar een andere afstand kan dan ook. Wandelaars kunnen zich nog wel online aanmelden (2 euro goedkoper dan de na-inschrijving).

Loop voorop met de Merenloopnieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes over de Merenloop? Meld je aan voor de e-mailing.

Startnummer is meteen gratis lot

2013-WINDe sponsoren Running Center en Mizuno maken het je nu wel heel gemakkelijk om bij de Merenloop als winnaar uit de bus te komen. Want iedereen die t/m 16 maart zijn of haar startnummer of wandelkaart bij Running Center Leeuwarden inlevert maakt GRATIS kans op een van meer dan 100 Mizuno prijzen. Zo is er een dames- en herenloopjack t.w.v. 99,95 en zomerse loopsets t.w.v. 79,95 te winnen. Ook liggen er 100 paar Mizuno sokken t.w.v. 12,50 klaar. Maar er is meer: als klapstuk zijn er 5 paar Mizuno schoenen t.w.v. 139 euro te winnen.

Zo heb je naast een unieke loop, de mooie route, de gratis watertaxi’s, de verse erwtensoep, de live muziek het meer en meer nog eens meer dan 100 redenen om mee te doen aan de Merenloop in Grou.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.