11/10 Fytrisloop in Zwaagwesteinde

Zaterdag 11 Oktober 2014

start fytrisloopOrganisatoren
Een week voor de Wintertriatlon in Assen organiseren Sportclub Fytris en SV Friesland i.s.m. SV. IDS, V.V. Zwaagwesteinde en It Badhûs voor de 36ekeer de Fytrisloop in Zwaagwesteinde
Testloop
De Fytrisloop is een ideale test voor deze wintertriatlon en voor de Terschellinger Marathon Berenloop op de eerste zondag in november.
Scholierenloop
Er is ook een scholierenloop op de skeelerbaan, waar de jeugd 1 tot 4 rondjes kan lopen.
Afstanden:  6 km – 10.6 km – 15 km en een Halve Marathon
Starttijd: alle afstanden om 11:00 uur
Startlocatie: skeelerbaan in Zwaagwesteinde
Inschrijving en finishlocatie: Inschrijven kan vanaf 10.00 uur in de kantine van de Voetbalvereniging Zwaagwesteinde, Badhuisweg 3, 9271 VA Zwaagwesteinde. Hier is ook douchegelegenheid (vanaf 12.00 uur). Kleedgelegenheid is in ruime mate aanwezig in “It Badhûs”, naast de kantine. Het inschrijfgeld is € 4,00  Leden van de organiserende clubs betalen € 3,00. Wie een medaille wil kan die kopen bij Josefien na het volbrengen van de loop.
Parcours: De prachtige afwisselende looproute door karakteristiek Friese Woudengebied is aangegeven met bordjes en pijlen. Een fietser gaat voorop bij de koplopers.
Verzorging: Onderweg staan er verzorgingsposten en na de finish is er thee, bouillon, multivruchtendrank  water en fruit.
Informatie: www.svfriesland.nl of www.scfytris.nl en www.badhus.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.