1/12 Sinterklaasloop Bolsward

Sinterklaasloop

Maandag 1 december is weer de Sinterklaasloop van de Lange Afstandlopers Bolsward. Vorig jaar stonden er 327 deelnemers aan de start van de 7,6 km lange ronde door en om Bolsward. De te lopen route wordt voorzien van bordjes met pijlen en linten.

De laatste jaren is deze loop enorm populair geworden en er verschijnen ieder jaar weer meer lopers aan de start. Omdat we door heel Bolsward en ook een stukje daarbuiten lopen is een reflecterend vest of verlichting verplicht! Iedereen loopt op eigen risico mee en voor de deelnemers zijn de verkeersregels hetzelfde zoals die gelden voor wandelaars. Wel zullen op belangrijke punten vrijwilligers staan.

Iedere deelnemer ontvangt uit handen van Sinterklaas zelf een smakelijke herinnering. Er is kleed- en douche gelegenheid in de sporthal. Start om 19.00 uur bij Sporthal De Middelzee. Inschrijving vanaf 18.00 uur. Deelname kosten bedragen: € 4,- met lekkere Sinterklaas herinnering. Er zal een fietser voor de eerste lopers en een fietser achter de laatste lopers mee fietsen.

Om tijd te besparen bij de voorinschrijving van de Sinterklaasloop is het voorinschrijvingsformulier alvast online geplaatst. Je kunt dit thuis afdrukken, invullen en meenemen naar de inschrijfbalie. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. Als het kan zorg er dan voor dat je gepast geld meeneemt naar de start! Deelname is €4,-

De Route:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.