11/3 De Merenloop in Grou

Laatse ronde van de inschrijving

Merenloop GrouInmiddels zijn er ruim 1500 aanmeldingen voor de 42ste Merenloop. Wil je er ook bij zijn? Wacht dan niet te lang, de afgelopen jaren waren alle afstanden volgeboekt! Schrijf je nu in via de online inschrijving zo weet je zeker dat je ‘m niet mist.

We hebben al jullie op- en aanmerkingen uit de enquete aandachtig doorgenomen en zijn ook dit jaar weer met verbeterpunten gekomen. Zo kan je o.a. aangeven of je een medaille wilt ontvangen en zijn er overdekte kleedruimtes en een nieuwe parkeerlocatie bijgekomen. Natuurlijk is er de originele herinnering, staat de erwtensoep weer op het menu en is er live muziek, want de Merenloop is Grou, het meer en meer.

Loop lekker binnen 
Doordat de Merenloop wordt georganiseerd door louter vrijwilligers en door de bijdragen van onze sponsoren en kunnen we het inschrijfgeld laag houden. Op deze manier hebben we voor iedereen een leuke sportieve dag, tegen een betaalbare prijs. De speciale vroegboekkorting liep tot 13 februari. Deelnemers die zich voor diet tijd inschreven konden rekenen op maar liefst 2,5 euro korting! (Kinderen en wandelaars kregen bij tot 13 februari 1,25 euro korting). Ruim 1500 lopers hebben van deze aktie gebruik gemaakt.

Schrijf je in, en zet’m op! 
Voor alle hardlopers en wandelaars hebben we een opvallende Merenloop Cap. Zet’m op en laat zien dat je loopt! Daarnaast is er na afloop voor iedereen weer een kop overheerlijke erwtensoep (m.u.v. kinderen). De wandelaars krijgen halverwege de route ook nog koffie met cake. En voor de Sisa Jeugdlopers hebben we natuurlijk het inmiddels traditionele Sisa Merenloop t-shirt.

Merenloop GrouLopen met of zonder medaille
Uit de enquete is gekomen dat sommige deelnemers weinig of geen waarde hechten aan een medaille. Daarom bieden we je dit jaar de optie om bij het inschrijven aan te geven of je bij de finish een medaille wilt ontvangen of dat je in plaats daarvan liever twee euro van je inschrijfgeld doneert aan de jeugdafdeling van Athleta. Zo belasten we het milieu en de clubkas niet onnodig.

Sfeervol over het water naar de start
+ Win een middag praamzeilen!

Op zondag 11 maart brengt rederij aktievaart je geheel kosteloos met watertaxi’s van de parkeertereinen naar de startlocatie. Maar liefst vier traditionele pramen worden ingezet om alle wandelaars en hardlopers via het water naar het centrum van Grou te brengen. Stap in en ervaar Grou vanaf het water. Maar er is meer: onder alle Merenloop-inschrijvingen verloten we een hele middag praamzeilen voor maar liefst 12 personen t.w.v. 360 euro! Leuk voor een bedrijfsuitje, verjaardag, jubileum of gewoon lekker met elkaar genieten van Friesland van het water. Nog een reden om je nu aan te melden voor de 42ste Merenloop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.