15/3 Bonifatiusloop Dokkum

BonifatiusloopWedstrijdsecretariaat Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich in de Bonifatiuskapel. Hier vindt de inschrijving plaats en kun je terecht voor vragen. De kapel is vanaf sporthal de Doelstien lopend te bereiken. Loop richting Centrum/Bonifatiusbron.
Omkleden en douchen Omkleden en douchen kan in sporthal de Doelstien aan de Woudweg. Trainingspakken en tassen kunnen bij de start, in de kapel, worden achtergelaten. Waardevolle spullen kunnen in de kapel worden afgegeven.
Start De start van de halve marathon is om 14.00 uur, die van de 10 km om 14.10 uur en van de 5 km om 14.20 uur.
Verzorging Voor de deelnemers is er bij de start/finish een verzorgingspost. Op het parcours zijn verzorgingsposten aanwezig. Voor de 5 km en 10 km is er één verzorgingspost (na 4 km). Voor de halve marathon zijn er drie verzorgingsposten (4 km, 11 km en 16 km). Op de verzorgingsposten is water, sportdrank en vers fruit aanwezig. Bij de start en finish en op het parcours is EHBO aanwezig.
Speaker De heer Jan Kooistra zal alle lopers op zijn unieke wijze over de streep loodsen.
Prijsuitreiking vindt, voor alle afstanden, plaats direct na het finishen van de nummers 1-2-3
Uitslagen en foto’s   De uitslagen staan vanaf 18.00 uur op de website van de Bonifatiusloop: Bonifatiusloop.nl. Verder worden de uitslagen vermeld op www.svfriesland.nl en www.uitslagen.nl. Foto’s die tijdens de wedstrijd zijn gemaakt worden ook op genoemde websites geplaatst.
Inschrijven hardlopen Je kunt je  op 15 maart 2014 van 12.00 tot 13.30 uur inschrijven in de Bonifatiuskapel.
De Bonifatiusloop telt mee voor het SV Friesland Clubkampioenschap 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.