15/6 De 8 van Drachten

8-van-DrachtenDe voorinschrijving voor de 8 van Drachten op zondag 15 juni 2014 is weer geopend. Inschrijven voor de bedrijvenloop is nu ook mogelijk.

Starttijd
14.00 uur
Tijdslimiet
Voor de 8 kilometer geldt een tijdslimiet van 60 minuten.
Omkleden
Voor deelnemers aan de 8 km is een beperkte omkleedmogelijkheid bij Talant aanwezig.
Parkeren bij de start is NIET mogelijk.
Vervoer
Het vervoer van de deelnemers is gratis per bus, instapplaats voor het culturele centrum De Lawei. De laatste bus vertrek om 13.15 uur naar Beetsterzwaag. Er rijden geen bussen na afloop naar Beetsterzwaag
Kledingwagens
De kledingwagens met in zakken verpakte kleding voorzien van startnummer vertrekken om 13.50 uur naar de finish op het Kyriat Onoplein te Drachten. Deze kleding ontvangt u bij de finish op vertoon van uw startnummer terug. Alleen hoognodige kleding meegeven en geen waardevolle spullen.
Toiletvoorzieningen
Bij de start zijn toiletwagens aanwezig. Wij verzoeken met klem hier gebruik van te maken en niet te urineren in het openbaar.
Verzorgingsposten
Langs het parcours treft twee verzorgingsposten met water van de Scouting Ba-ow uit Beetsterzwaag. Medische hulpverlening en ondersteuning gebeuren door het Rode Kruis afd. Drachten (op het parcours en bij de start en finish).
Prijzen
Voor de wedstrijdlopers, heren en dames zijn geldprijzen.
Verbetering parcours record
Dames € 150,– op naam van Mgila Ndunge tijd 26:27
Heren € 150,– op naam van David Kipngetich tijd 23:02
Tijdwaarnemingen, kilometerpunten
Bij de tijdwaarneming wordt dit jaar geen gebruik gemaakt van de ChampionChip, maar zal gebruik gemaakt worden van ChronoTrack Systems. De chip zit hierbij verwerkt in het startnummer. U kunt dus geen gebruik maken van uw eigen chip.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.