17-4 Helly Hansen Paasloop in Bolsward

Een nieuwe hardloopwedstrijd, een verrassende datum, een mooie route, een grote sponsor, een mooi prijzenpakket & een enthousiaste wedstrijdcommissie onder auspiciën van de bekende Bolswarder hardloper Gerrit Kramer: in en rondom Bolsward zijn op 2e Paasdag dan ook alle ingrediënten aanwezig om er een mooie eerste editie van te maken!

Om 13.30 uur is het startschot voor de jeugdloop, de 500 meter voor de jeugd tot en met 9 jaar en de 1000 meter voor de jeugd van 9 jaar en ouder. Deelname voor de jeugd is gratis. Om klokslag 14.00 uur is het Paul Clement die het startschot zal geven voor de 4 mijl (6,4 kilometer) en de 10 mijl (16,1 kilometer).

De kortste afstand gaat over verharde wegen door en rondom de directe omgeving van Bolsward. Dit in tegenstelling tot de 10 mijl die, via deels onverharde paden, richting Wommels gaat. De nieuwe hardloopwedstrijd vervangt de 11 van Bolsward en de Lenteloop die de organiserende vereniging Lange Afstandlopers Bolward jarenlang op de wedstrijdkalender heeft gehad.

Wel komen de routes van deze hardloopwedstrijden gedeeltelijk terug in de Helly Hansen Paasloop. Er is elektronische tijdmeting, onderweg & na afloop is er verzorging middels fruit/ drinken, EHBO is aanwezig, er is kleedgelegenheid, volop parkeergelegenheid en iedere deelnemer ontvangt een herinnering: en dat allemaal voor maar € 5,00.

Aangezien de Helly Hansen Bolswarder Paasloop de enige loop is die dag in Friesland en directe omgeving, verwachten we een mooie deelname: graach oant sjen yn Boalsert!

Inschrijflink: klik hier!

2 gedachten over “17-4 Helly Hansen Paasloop in Bolsward

 1. Hallo mijn naam is Paul Duits.
  Ik kom uit het midden van het land en ben op bezoek bij mijn schoonouders de tweede paasdag. Mijn schoonouders wonen in Exmorra.
  Ik zou graag mee willen doen met de 10 mijl in Bolsward. Via het internet is de inschrijving niet meer mogelijk.
  Kan iemand mij vertellen of ik nog mee kan lopen en mezelf op de dag van de loop alsnog kan aanmelden/inschrijven?
  Met vriendelijke groet Paul.

  • Inschrijven kan op de dag zelf nog vanaf 12 uur bij de Wijnberg. Hier is ook de start en finish.
   Kleedgelegenheid in de gymzaal van de St Maartenschool ingang Stadsstreng

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.