18 april Skutsjerun Langweer

SkutsjeFlyer2015dwdd skutsjerun 17042015

De Wereld Draaft Doorrrr in Langweer

De lente is hardlooptijd in Langweer. Naast de Skûtsjerun op 18 april, het succes van de hardloopclinics (“draafles”) en de wedstrijd voor kinderen (de “Ranjarun”) is er nog iets nieuws dit jaar: het Skûtsjerun Draafcafé. Of, zoals we zelf graag zeggen, De Wereld Draaft Doorrrr.

Op vrijdagavond 17 april (aan de vooravond van de Skûtsjerun) nodigen we in samenwerking met het Nova Zembla Media Cafe een aantal interessante sportsprekers uit in Langweer. Om te praten over het mooie van sport en van hardlopen. Over motivatie, afzien, schema’s en dat wat iedereen nastreeft: flow. Met een motivatiecoach en praktische hardlooptips.

En om ademloos te luisteren naar de verhalen van oud-Olympisch atleet Hans Koeleman. Hij schreef het prachtige boek Het Blauwe Uur over “wat de hardloper bezielt.”

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar skutsjerun@gmail.com. Daar kan ook alvast een gesigneerd boek gereserveerd worden.

In het kort: een informeel maar spannend mediacafe over sport, motivatie en hardlopen. Aan de vooravond van de Skûtsjerun in Langweer. Vrij naar de Japanse auteur Haruki Murakami: “Waar Friezen over praten als ze over hardlopen praten!”

Lokatie: Eetcafe de Drie Zwaantjes in Langweer
Tijd: vanaf 2030
Datum: vrijdag 17 april
Entree: 5 euro
Bonus: auteur signeert!
Website: www.skutsjerun.com/de-wereld-draaft-doorrrr/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.