2-2 Leeuwarden Marsum Leeuwarden

Leeuwarden Marsum Leeuwarden zondag 2 februari 2020

Leeuwarden Marsum Leeuwarden is een klassieker, met start op de baan van Lionitas. Het parkoers van de 21,1 km voert door de koude weilanden aan de noordwestkant van onze hoofdstad, waar de wind vrij spel heeft. Ook bij dit evenement is er een 1 km kidsrun, een 2 km, een 5 km, een 10 km en na een jaar afwezigheid weer de halve marathon (21,1 km). De afstanden zijn exact opgemeten. Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje sportdrank bij de finish en een beker warme chocolademelk in de tent bij de kantine. De elektronische tijdmeting is met chip in het startnummer.

Starttijd
11:00 uur 1 km kidsrun
11:10 uur 21,1 km
11:15 uur 10 km
11:25 uur 5 km
11:30 uur 2 km

Startplaats
Atletiekbaan Nijlân / Lionitas
Middelzeelaan 20, Leeuwarden

Inschrijven
Je kunt voorinschrijven tot en met 1 februari 11.59 via de link op de website Op 2 februari is het nog mogelijk om je tot 10:45 in te schrijven. In de witte tent liggen de inschrijfbriefjes. Deze vul je in en in de kantine kun je vervolgens betalen en een startnummer afhalen.

Inschrijfgeld
Jeugd t/m 15 jaar: € 5,00 (incl. medaille)
16 Jaar en ouder: € 6,00 bij digitale voorinschrijving, na-inschrijving € 1,00 extra (excl. medaille). Meerprijs medaille: € 3,00

Routes
Zie www.lopeninleeuwarden voor linkjes naar de routes.

Faciliteiten
Ruime parkeergelegenheid.
Verzorging onderweg en na afloop
Kleedgelegenheid met warme douches

Gouden Leeuw: je kunt nog meedoen!
Je Gouden Leeuw startnummer is ook geldig bij deze loop (en ook bij Rondje Goutum). Met dit startnummer doe je ook mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen. Het is nog mogelijk om met de Gouden Leeuw mee te doen. Voor € 10,00 loop je dan Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden (LML) en Rondje Goutum (RG). Je ontvangt op 2 februari een gouden startnummer die je voor deze 2 lopen houdt. Met dit startnummer doe je ook mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen. Voor € 3,- extra krijg je daarnaast een speciale Gouden Leeuw medaille na Rondje Goutum. Meedoen? Geef dit aan in stap 3 van het inschrijfformulier!

Open Jeugd Wintercompetitie: je kunt nog meedoen!
Voor de Jeugd is een wintercompetitie met de volgende categorieën:
*Kidsrun t/m 10 jaar : 1 km
*11 t/m 14 jaar : 2 km
*15 t/m 17 jaar: 5 km (5 km)
Loop je de Douwe Kleefstraloop, Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden én Rondje Goutum en heb je aan tenminste 2 van de 3 lopen mee gedaan? Dan kom je in het klassement van de Open Jeugd Wintercompetitie en maak je kans op een mooie beker. Na de 3e loop wordt het eindklassement per leeftijdscategorie opgemaakt. Hierbij kijken we naar de 2 beste uitslagen die je in de 3 lopen hebt gelopen. Je mag dus één loop missen. Mocht je de Douwe Kleefstraloop gemist hebben? Dan kun je Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden en Rondje Goutum nog meedoen aan de Open Jeugd Wintercompetitie.

Bij afgelasting door overmacht, wordt er geen restitutie verleend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.