21-9 De 10 Engelse Mijl van Sint Annaparochie

Sportvereniging Friesland organiseert op zaterdag 21 september de 10 Engelse mijlen van St.-Anna. Prestatieloop over 5.8km -11.4km-16.2 km. (10 EM).

Al vele jaren organiseert de Sportvereniging Friesland uit St.-Jabik de 10 Engelse mijlen van St.-Anna. Ook dit jaar weer op zaterdag 21 september met als start en finish de Sporthal De Bildtse Slag waar de inschrijving is vanaf haf 10 en kleed-/doucegelegenheid is. Jelger heet iedereen welkom in Het Sportcafé voor een hapje en drankje.

De routes worden aangegeven met krijtpijlen en onderweg staan verkeerregelaars bij kruispunten waar men oversteekt. Het is een mooie landelijke route, onderweg drie verzorgingsposten met water.

De route is net als vorig jaar: H.Sannesstraat-S.Brandsmalaan-Nassaustraat-De Keeg-Jakesreed-De Draai-Hemmemaweg-Bitgumerdyk – Berltsumerdyk – Alddyk – Bitgum – Langhoekstermiddelweg – Sudhoekstermiddelweg – Hemmemaweg – “t Lurkypolspad-Kroanenburg-W.Boumastraat en Burgm.Hesselinkstra

Het inschrijfgeld is € 5,00 Dit zijn organisatiekosten. Pinnen is mogelijk. Wie een medaille wil kan die na het volbrengen van de loop kopen bij het inschrijfbureau. Waar ook het startnummer weer wordt ingeleverd. Aanmelden kan tot voor de start in het Sportcafé, de limiet is twee uur. Dus om 13.00 uur worden de tent en boog opgeruimd en is er geen tijdjury meer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.