21/5 Bulleloop in Lekkum

BULLELOOP LEKKUM

WOENSDAG  21-05-2014 OM 19.30 UUR

sv Friesland logo

1.8 – 5.4 – 8.9 – 16.7 km. Starttijd: 19.30 uur
Voor iedereen die deze afstanden hardlopend kunnen volbrengen.

JEUGDLOPEN 2.5 km Starttijd: 19.35 uur
Jeugdloop voor de oudere jeugd en beginnende lopers.

Inschrijven vanaf 18.00 uur in het Clubgebouw van de KV Reitsje Him Buorren
9081 Lekkum. Kleed- en Douchegelegenheid in de doucheruimten van Reitsje Him naast het sportgebouw. Bij de start/finish sportterrein Buorren Lekkum. Parkeergelegenheid vooraan op het parkeerterrein bij het sportveld en verderop in het dorp. Niet langs de weg bij start en finish.

De route, uitgezet met kalkpijlen en bordjes door Duco Zijlstra Canterlandseweg – Gytsjerk – binnenpad naar Wyns – Miedum binnendoor naar Lekkum. Zie route op: www.afstandmeten.nl. Het White Angels Verkeersregelaars Team is aanwezig bij de oversteekplaatsen, bij hen oversteken!

Verzorging. Er is verzorging onderweg op het 5 en 10 km punt. Water en Sponzen, na de finish bouillon, multivruchtendrank, thee, water en fruit.

Het inschrijfgeld is € 4,00 zonderherinnering en € 3,00 voor leden SV Friesland ook de jeugdloop kost € 3,00 deze krijgen altijd een herinnering en beker/standaard voor de snelste meisjes en jongens. Deelnemers van de organiserende vereniging krijgt één euro korting, de jeugdloop blijft hetzelfde. Wel duidelijk de vereniging opgeven via het inschrijfbriefje.

Startnummers met vier spelden voorop goed zichtbaar dragen. Startnummerbanden zijn bij Josefien te koop. Waardevolle voorwerpen inleveren bij Josefien met nr. stikker in de kluis deponeren.

Uitslagen, foto’ s en verslag zie www.svfriesland.nl Bij de finish worden de nummers en tijden genoteerd, hier staan ook marathonklokken. Laat uw startnummer op tijd zien als u over de finish komt. Voor nog meer informatie zie: op www.svfriesland.nl en/of www.hardlopendnederland.nl de nieuwe hardloopagenda site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.