23/8 Feanrun in Heerenveen

Feanrun:  4 mijl lopen voor kwetsbare kinderen

Flyer Fean Run2015HEERENVEEN – Op zondag 23 augustus vindt de eerste editie plaats van de Feanrun, een loop van 4 mijl dwars door Heerenveen. De opbrengst van de Feanrun komt ten goede van het Jeugdsportfonds Friesland en Europa Kinderhulp Friesland. Deze twee stichtingen ondersteunen kwetsbare kinderen die niet kunnen sporten of op vakantie kunnen.

De Feanrun is een initiatief van Kiwanis Heerenveen in samenwerking met Sportstad Heerenveen, atletiekvereniging AV Heerenveen en de plaatselijke horeca. Laatstgenoemde zorgt voor een bruisende en feestelijke finish op de Koemarkt. De Feanrun start vanaf 14.00 uur bij Sportstad Heerenveen. De Feanrun is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar, of je nu een fanatieke loper bent of het rustig aan wilt doen. Voor slechts 7,50 euro kunnen deelnemers zich inschrijven via www.mijninschrijving.nl. Alle informatie is te vinden op de Facebookpagina Feanrun.

Tevens kan men contact opnemen met de projectorganisatie, Anja Hektor, bereikbaar op anja.hektor@sportstadheerenveen.nl of 06-34688647.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.