26/5 Pier Lupkesloop in Tjerkgaast

Op 26 mei 2012 wordt voor de achtste maal in Tjerkgaast de Pier Lupkesloop georganiseerd.

Voor de hardlopers weer het traditionele parcours van 5 en 10 km. Voor diegene die er in slaagt om het parcoursrecord op de 10 km te verbeteren is er een bedrag van € 50,- beschikbaar gesteld. Dat record staat al sinds 2006 op 36.00 minuten! Dus een ultieme uitdaging om dit zes jaar oude record nu eindelijk eens te verbreken.

Voor de wandelaars zijn er drie nieuwe routes uitgezet van 15, 25 en 30kmklik hier voor de routes. Mooie trainingsafstanden voor de Slachtemarathon later in dit seizoen. Verrassend ook wat route betreft, want konden we deze winter dan niet schaatsend over de Luts, we gaan nu wel lopend langs de Luts.

Natuurlijk kan er ’s avonds in het dorpshuis nagepraat worden over de sportieve hoogte- en dieptepunten en is er weer de welbekende verloting met prachtige prijzen onder het motto: LOOP je mee, dan LOOT je mee. Ook gasten kunnen dit jaar een lot kopen en kans maken op een prijs in deze spraakmakende verloting

Ook zullen dan filmbeelden vertoond worden, die de filmcrew diezelfde dag van alle sportieve deelnemers heeft gemaakt. Komt dus allen naar Tjerkgaast, want het belooft weer een gezellige dag te worden.

Bekijk hier de video’s van de loop van 2011.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.