29/10 AVD Cross Dwingeloo

AVD Cross Dwingeloo

AVD Cross Dwingeloo

Zaterdag 29 oktober 2011 vindt de 47e AVD Cross plaats. Deze cross is één van de oudste crosslopen in het noorden van Nederland en is voor velen de start van het cross-seizoen. De cross vindt plaats op het vertrouwde cross-parcours.

4 x Nieuw!

1) Recreanten kunnen deelnemen aan een prestatieloop over 7,5 of 15 km door het Dwingelder Veld, een schitterend natuurgebied bestaande uit bossen, heidevelden en vennen. Start: 11:00 uur. Burgemeester Rikus Jager lost het startschot. Voor routes:  klik op 7,5 km, klik op 15 km. De routes van beide prestatielopen gaan over verharde en prachtige fiets- en wandelpaden.

2) De AVD Cross maakt dit jaar deel uit van de Noordelijke Cross Cup. Deze competitie is voor senioren en masters.

3) Nederlandse talenten nemen deel aan de AVD Cross !!

Dit jaar bestaat de mogelijkheid om te strijden tegen talenten uit de topatletiek van Nederland. Een groep van 19 talenten houdt van vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober een trainingsweekend in Dwingeloo. Onderdeel van het programma van dit weekend is de deelname aan de AVD Cross. Nederlands kampioen Michel Butter (klik) en Andrea Deelstra (klik) hebben aangegeven dat zij aan de start zullen verschijnen. Bij de Masters 50+ zullen deelnemen oud AVD-er en meervoudig AVD-crosswinnaar Marti ten Kate (klik) en Nederlands kampioen 2011 op de 800 en 1500 meter Alex Stienstra (klik). Dit weekend wordt georganiseerd door Gerard Nijboer namens de Atletiekunie.

4) RTV Drenthe is er dit jaar bij! Wie weet ziet u uw eigen prestatie ‘s avonds terug op tv.

Meer informatie over AVD Cross?
Neem contact op via: info@avdcross.nl of telefonisch met: Riechina Schipper Telefoon: 06-17877996 Claudia Schipper 06-27887200

Website: AVD Cross Dwingeloo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.