29/6 De 10 van Boksum

De 10 van Boksum

Dorpshuis It String organiseert samen met de SV Friesland op zondag 29 september 2013 de 10 van Boksum. Start om 11:00 uur. Afstanden: 5 − 10 km en KidsRun over 1000 meter. Start KidsRun: 10:30 uur.

Uitnodiging:
Hierbij nodigen wij jullie uit om op zondag 29 september deel te nemen aan de 4e 10 van Boksum prestatieloop.  De vorige keren konden we iedere keer weer meer lopers welkom heten en ook nu verwachten we een grotere deelname.

Frans Adema heeft een prachtige landschappelijke route uitgezet over rustige landwegen, richting Blessum, en fietspaden. De kilometerpunten staan op de weg en de route is gepijld met witte kalkpijlen. De route is  5 km dus de 10 km gaat twee keer rond met een verzorgingspost bij doorkomst in Boksum.  De veeroosters worden bedekt met rubbermatten.

De inschrijving is in Dorpshuis It String vanaf 10.00 uur hier is ook kleed/wasgelegenheid. Inschrijfkosten zijn € 4,00 en voor de jeugd en SV Frieslandleden € 3,00 de jeugd krijgt een medaille als herinnering. Wie van de senioren een medaille wil kan die kopen na de loop bij Josefien.

Voor de eerste aankomende bij de 3 afstanden is er een prijs in natura, deze wordt direct na de finish uitgereikt. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Bakker Sijbesma de buurman van It String.

Parkeren kan in het begin van het dorp, volg de aanwijzigingen van de verkeersregelaars op.    

Na de finish is de bekende SV Frieslandverzorging met bouillon, thee, vruchtendrank en Fruit, ook is er koek aangeboden  door onze bakker Sijbesma.  De jury neemt de nummers en tijden op en komen op de sites van www.svfriesland.nl  en http://www.boksum.com ook het verslag en de foto’s staan hierop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.