29/6 Jan Driegenloop in Steenwijk

De Jan Driegenloop te Steenwijk – Niet de grootste, wel de mooiste

En wel op zaterdagavond 29 juni 2013. De start voor de Jeugdloop en 5 km is om 18:00 uur. De kwart en halve marathon vertrekken om 19:00 uur.

De route van de kwart en halve marathon loopt door het prachtige natuurgebied van de Woldberg en de Eese. De jeugdloop en 5 km  routes blijven dichter in de buurt van de atletiekbaan van Start’78. De start is vanaf de atletiekbaan van Start 78, Middenweg 22, 8332 CZ Steenwijk. 

Naast individuele deelname kunnen ook bedrijfsteams deelnemen op de 5 km, kwart en halve marathon. Een bedrijfsteam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Een team kan bestaan uit dames en heren. De drie beste prestaties worden bij elkaar opgeteld om het klassement te bepalen. Per bedrijf kunnen meerdere teams op meerdere afstanden meedoen. De tijden van ieder loper tellen ook mee voor het individuele klassement.

Individuele lopers kunnen voor slechts 5 euro een mooi functioneel loopshirt aanschaffen. Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering na afloop. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl. Meer informatie is te vinden op www.start78.nl onder Jan Driegenloop. Tevens kun je actuele informatie vinden op Twitter onder “Startwegwerker”. Voor vragen of opmerkingen mail naar wegwerkers78@live.nl .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.