30/11 Morra Run voor KiKa

Morra Run voor KiKaDe online inschrijving voor de Morra Run voor KiKa op zondag 30 november 2014 weer is geopend!
Naast hardlopen voor KiKa kan je nu ook 16km wandelen voor KiKa. De route gaat over de Gaasten en langs bos en water, een unieke route.

KiKa?
Alle opbrengsten zijn voor een goed doel: KiKa, Kinderen Kankervrij (KiKa) is een stichting die als doel heeft om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Vorig jaar hebben we samen met 300 lopers, 25 vrijwilligers en sponsors € 4.000 gedoneerd. Dit jaar hopen op minstens hetzelfde resultaat, zodat er betere behandelmethodes en medicijnen voor kinderen met kanker worden ontwikkeld!

Actie?
Hoogste tijd dus voor actie, bijvoorbeeld door te sporten voor KiKa. Zo was er vorig jaar een groep jonge zeilers uit Bunnik. Die hadden in eigen omgeving veel geld opgehaald, leuk toch? Misschien lijkt je dat ook wel wat. Ter inspiratie:
–  vraag je werkgever/school/club/vereniging je sponsoren;
–  organiseer met een groepje lopers een collecte;
–  doneer wat extra voor KiKa bij de online inschrijving.

Heb je wat extra ondersteuning nodig? We hebben grote posters, flyers en KiKa mutsen. Stuur een mail naar kika@hemelum.nl en laat ons weten wat voor actie je hebt bedacht!

Prijzengeld!?
Vorig jaar hadden we een mooie prijzenpot voor de snelste lopers. Dit jaar is de prijzenpot ook mooi maar fictief, dat wil zeggen, we zijn allemaal winnaars en de prijzen gaan naar KiKa. De snelste lopers krijgen dus ‘een donatie voor KiKa’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.