30e JOUSTERMERKELOOP

avheerenveen

Joustermerkeloop – Informatie

Op zaterdag 29 Sept wordt door AV Heerenveen alweer de 30e Joustermerkeloop georganiseerd. Met vorig jaar een  deelname van ruim 570 deelnemers. De start en finish is op de Merk nabij de Rabobank in Joure, en het afhalen van de startnummers is in Sporthal de Stuit. (nabij het centrum in Joure)

Dit jaar starten de prestatielopen en de wedstrijdloop over 16.1km om 11 uur en gaan richting Haskerhorne door de Haulsterbossen en het Nannewiid via Oudehaske weer terug naar Joure. Men kan kiezen tussen 5,5 en 12km of 10 Eng mijlen (16,1 km). Allemaal een ronde door het prachtige natuurgebied van de Gemeente Skarsterlan. Ook dit jaar kan men na inlevering van het startnummer in de sporthal een FROC Loopshirt in ontvangst nemen. Tevens is er nog een verloting op het startnummer.

Dit jaar gaat mijn inschrijving.nl de tijdregistratie verzorgen. Voor de 5.5 − 12 en 16.1 km is er ALLEEN VOORINSCHRIJVING! Via mijninschrijving.nl kan men nu al inschrijven.

De jeugdlopen gaan weer door de Midstraat,en ook zij lopen een rondje naar gelang van hun leeftijd (4 t/m 15 jaar) rennen zij 400- 1500m.De eerst start is om 14 uur.
Ook dit jaar is er de Skarsterlân scholen competitie.Vorig jaar ging de Mathëusschool met de grote wisselbokaal aan de haal. Zij hadden de meeste deelnemers. Wij hopen dat veel scholen uit de Gemeente Skarsterlân mee gaan rennen.

Tevens krijgen de eerste drie een prijs in de diverse leeftijden.
En alle deelnemers t/m 15 jaar krijgen een T-Shirt als  herinnering aangeboden door SKIK.

LET OP!

Alleen Voorinschrijving: inschrijfkosten € 8,00. Inschrijven op mijninschrijving.nl (kan t/m 27 Sept) De startnummers kan men tot 10.30 uur ophalen in  Sporthal de Stuit
Jeugdlopen: inschrijfkosten € 3,00 (deze kunnen zowel voor als na inschrijven!)

Met dank alvast aan de vele Vrijwilligers – Lopers Company -New Balance- Sponsors -SV Friesland – De WIH- SKIK – Politie en de Gemeente Skarsterlân hopen wij van de 30e Joustermerkeloop op 29 Sept weer een groot succes te maken. Info: www.avheerenveen.nl óf tel.(0513) 414602 of 417050

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.