31/3 Condensloop in Leeuwarden

LiL-header-2012-4

Lopen in Leeuwarden is een initiatief van Atletiekvereniging Lionitas. Deze Leeuwarder club organiseert het hele jaar door acht leuke, afwisselende lopen in en om onze Friese hoofdstad. Loop ze alle acht! Bij iedere loop is er een kidsrun en zijn er instap afstanden van 2,5 en 5 kilometer. Want of je nu heel snel, of iets minder rap loopt, iedereen kan mee doen aan deze lopen in Leeuwarden.

CondensloopLoop 4 | Condensloop 
Zaterdag 31 maart staat onze vierde loop van 2012 op de agenda: De 39ste Condensloop. Voor de Condensloop hebben zich inmiddels ruim 500 deelnemers aangemeld! De verwachting is dat we ook deze keer het aantal van 1000 deelnemers zal worden overschreden. Heb jij je al ingeschreven? Meld je nu aan.Het kan nog tot en met woensdag 28 maart 24:00 uur via internet.

Met start en finish aan de Merodestraat 1, Leeuwarden. De Condensloop, vroeger ook bekend als de Friese Vlagloop, Koopmans Meelloop en Blikkringloop, start bij de CCF. Vanuit hier loop je door de wijk Camminghaburen richting natuurgebied de Groene Ster en terug. Voor de jeugd is er natuurlijk ook een 1 km kidsrun t/m 10 jaar, maar ook een 2,8 km t/m 14 jaar. Daarnaast kan je kiezen voor een 2,8 km (niet jeugd), een 5 km, een 10 km of een halve marathon (21,1 kilometer). De afstanden zijn exact opgemeten. Iedere deelnemer ontvangt een tas vol met producten van Friesland Campina. Voor alle afstanden (behalve de 21 km) zijn er ereprijzen. Voor de wedstrijd halve marathon zijn er geldprijzen per categorie te verdienen. Voor meer informatie, zoals starttijden, routes kijk op onze speciale loopsite lopen in leeuwarden.nl. Stel je inschrijving niet uit. Dan ligt je startnummer klaar en voorkom je wachttijden. Na-inschrijving is mogelijk, maar is 2 euro duurder.

Loop 5 | Loop Leeuwarden
Zondag 3 juni staat nummer vijf op de agenda: Loop Leeuwarden. Stichting Gezonde Stad Leeuwarden organiseert deze zesde editie van het grootste jaarlijkse loop-evenement van Friesland. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om 35, 25 of 10 km te wandelen. De hardlopers kunnen kiezen uit 5, 10 of 21,1 km. Voor de jeugd is er een KidsRun
Meld je nu aan en Loop Leeuwarden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.