4/8 Fun3athlon Roosdunen Ameland

Fun3atlon Roosdunen

Fun3athlonOp zaterdag 4 augustus organiseert Zwembad de Schalken  een Funtriatlon  voor alle vakantiegangers en inwoners van Ameland. Vanaf 19.00 uur starten de individuele sporters en teams (trio’s of duo’s) voor hun zwem- fiets-loop -prestatie vanaf Zwembad de Schalken.

Het zwemmen gebeurt in het 25 meter bad met maximaal 6 deelnemers per baan. Het fietsen is vanaf de wisselzone voor de ingang van het zwembad, over een parcours om en over vakantiepark Roosdunen. Het parcours is deels over bospaden en schelpenpaden en niet geschikt voor racefietsen. ATB’s maar ook gewonen fietsen kunnen prima gebruikt worden. Het loopparcours is rondom Zwembad de Schalken. De prijsuitreiking zal na afloop plaatsvinden in “De Wijde Blik”

De afstanden zijn als volgt:

Senioren
250 meter zwemmen (10 baantje – 7 km fietsen – 2 km lopen
Jeugd van 8 t/m 14 jaar
100 meter zwemmen ( 4 baantjes) – 3 km fietsen  – 1 km lopen
Bij beide onderdelen kan ook met trio’s of duo’s worden gestart die de drie onderdelen in estafettevorm afleggen. Als extra programma wordt er door de vakantieparken op Ameland tijdens de Fun3atlon met een team gestreden om de Vakantieparken Bokaal 2012

Inschrijven kan bij de balie van Zwembad de Schalken (elke dag open van 9.00-20.30 uur) of via de mail info@caap3.nl tot en met 4 augustus. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers en vol=vol. Aanmelden op 4 augustus tussen 18.00 en 18.30 en om 18.45 de wedstrijdbriefing. De kosten zijn € 5,00 voor de individuele deelnemers en € 7,50 voor teams. Jeugd kan gratis deelnemen.

Tot ziens op 4 augustus bij dit prachtige zwem-fiets-loop spektakel

Medewerkers
Vakantiepark Roosdunen & Zwembad de Schalken
Ballum-Ameland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.