5-2 Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden

Trimloop in en om Leeuwarden op zondag 5 februari


Leeuwarden Marssum Leeuwarden is een klassieker, met start en finish op de atletiekbaan van Lionitas. Het parkoers van de 21,1 km voert door de koude weilanden aan de noordkant van onze hoofdstad, waar de wind vrij spel heeft. Bij dit evenement is er ook een 1 km Kidsrun, een 2,5 km, een 5 km, een 10 km en als hoofdafstand een halve marathon. De afstanden zijn exact opgemeten.Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje Extran bij de finish en een beker warme chocolademelk in de kantine, mogelijk gemaakt door Friesland Campina.

Ook bij deze loop kun je nog meedoen met de Gouden Leeuw. Hoewel het prijsvoordeel er niet meer is, doe je natuurlijk wel mee met de verloting waarbij leuke (hardloop) artikelen te winnen zijn. Je schrijft automatisch in voor Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden (LML) en Rondje Goutum (RG).
Je ontvangt een startnummer die je voor deze 2 lopen houdt. Voor €8,00 doe je mee en voor €11,00 ontvang je na Rondje Goutum een speciale Gouden Leeuw medaille. Atleten die al in het bezit zijn van een Gouden Leeuw startnummer, hoeven zich niet opnieuw op te geven en zijn dus al in het bezit van een startnummer.

Starttijden: Vanaf 11.00 vanaf de atletiekbaan in Leeuwarden.
Inschrijven: Online via inschrijven.nl t/m vrijdag 3 februari 2017.
Na-inschrijven tot 10:45 op zondag 5 februari 2017 op de Atletiekbaan Nijlân.
Voor de jeugd is er een wintercompetitie.
Zie voor nadere info: www.lopeninleeuwarden.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.