6/6 De Lus van Akkrum

Trimloop “De Lus van Akkrum” 2012

Lus van AkkrumTrimloop met de mogelijkheid voor een lange route van 11,6 km en een korte route van 7 km. De start van beide routes is om 19.00 uur bij de Utingeradeelhal op de Feansterdyk. Bij de Bokkumermar worden de deelnemers aan de korte route met de Kameleonpraam over de Sylroede gezet. Het grootste deel van de lange route loopt over de rustige landelijke Leppedyk door het prachtige Friese greiden landschap. Na enkele bewaakte kruispunten is de finish op de Lange Miente.

Info
Op woensdag 6 juni 2012 is het weer zover: De Lus van Akkrum. Om 19.00 uur wordt het startschot gelost voor de trimloop over 11,7 kilometer. Voor lopers die liever wat minder kilometers afleggen, is de wandeltocht van 7 kilometer een aantrekkelijk alternatief. Onderweg worden deze deelnemers met een pontje over de Nesser Zijlroede gezet.

Inschrijving
Dit jaar organiseert de Luscommissie van de Stichting Sport- en Activiteitenhal Utingeradeel dit sportieve evenement voor de 29e keer. De inschrijving is aan de start en kan vanaf 18.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 2,00.

Medaille
Vorig jaar meldden zich maar liefst 620 deelnemers aan de start, variërend in leeftijd van 4 tot 81 jaar. Iedere loper ontvangt een medaille en direct na afloop worden de uitslagen en tijden bekend gemaakt op een beamer. De uitslagen worden ook getoond op internet: www.lusvanakkrum.nlwww.akkrum.net onder sport en www.svfriesland.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.