8/8 Derde Hoeve aan den Wegloop in Oude Willem

Komende zaterdag de 3e editie van de Hoeve aan den Wegloop dit jaar. De deelname van de twee vorige edities waren 162 en 150 deelnemers. Dat zijn er meer dan in voorgaande jaren terwijl er steeds meer lopen elders bijkomen. De start en inschrijving is in de gezellige eetboerderij De Hoeve van camping Hoeve aan den weg aan de Bosweg in Oude Willem gelegen tussen Diever en Wateren. Het inschrijfgeld  € 6,00 voor iedereen niet lid van SV Friesland en € 5,00 voor leden en de jeugd. Dit is inclusief een consumptie en de jeugd krijgt een medaille.

De te lopen afstanden zijn 3-6 km 8-16 km en 10.3-20.6 km. Dus een parkoers mag je twee keer afleggen. Op het 10 km parkoers staan 2 waterposten op 3½-6 km, de 8 km één op 4 km en de 3 km heeft bij de finish een post, dat is ook de doorkomstpost voor de 6-16-20.6 km. Na de finish staat er de SV Frieslandverzorging met o.a. thee, bouillon, vruchtendrank, water, fruit en ontbijtkoek. De routes zijn aangegeven met bordjes en kalkpijlen, op de 10 km route staat iedere kilometer aangegeven met bordje. Bij de doorkomst en finish staat de tijdjury de nummers en tijden noteren, ook van de doorkomst. OP de klokken staat de eindtijd en de uitslagen staan op de site www.svfriesland.nl ook de fotolink komt hierop.

De SV Friesland verwacht ook dit keer, ondanks dat zondag de halve marathon van Vlieland wordt gehouden  waar veel sv Frieslandleden aan de start zullen staan, hun streefgetal 100 deelnemers te mogen verwelkomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.