9-1 Be Quickloop Dokkum

ZATERDAG 9 JANUARI BE QUICKLOOP DOKKUM.

banner-be-quick-loop-265x200Traditioneel starten de Sportvereniging Friesland, de Loopgroep Dokkum en de Voetbalvereniging Be Quick het nieuwe jaar met de Be Quickloop in Dokkum. Vorig jaar moest de loop worden afgelast door zeer slechte weersomstandigheden waardoor het niet verantwoord was de lopers van start te laten gaan. Zaterdag 9 januari 2016 staat hij weer op de hardloopkalender en rekent de organisatie weer op een grote opkomst.

Hardlopen is nog steeds een groeiende sportbeleving waar iedereen aan kan deelnemen, als je jong of ouder bent, vlug of langzamer het maakt niet uit, als je nu lid bent van een club of niet. Iedereen mag zich vanaf zaterdagmorgen 9 januari vanaf 9.30 uur in laten schrijven in de kantine van de VV Be Quick, Tolhuispark 3, 9103 SN, Dokkum. 

Leden van de organiserende vereniging en jeugd tot 16 jaar, betalen € 3,00 en niet leden € 4,00. Voor dit bedrag kun je deelnemen, verkleden en douchen en word je tijd genoteerd bij de finish. Onderweg is er warm drinken en na de finish SV Frieslandverzorging dat betekend warme thee, bouillon, vruchtendrank, water, fruit en ontbijtkoek is er aanwezig.

Voor de jeugd zijn er wat prijzen beschikbaar gesteld, wie een medaille als herinnering wil kan die bij Josefien na afloop kopen voor € 3,00 de jeugd krijgt deze gratis. De te lopen afstanden en starttijden zijn:

  • 1 km VV Be QuickJeugdloop 10.45 uur.
  • 5.5-10.3-21.1 km 11.00 uur
  • jeugdloop is 2½ km start 11.10 uur.

De start en finish is voor het zwembad, er is voldoende parkeergelegenheid. De routes worden aangegeven met bordjes en witkalk, bij sneeuw een andere kleur kalk. De gemeente Dongeradeel gaf ons toestemming om deze loop te organiseren en wordt gehouden onder de vlag van de Nederlandse Atletiekunie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.