9/3 Merenloop in Grou

44ste Merenloop Grou, het meer en meer

merenloopOp zondag 9 maart wordt de 44ste Merenloop georganiseerd. Loop ook mee in Grou! Je kunt 14 km wandelen en ook 5, 10 of 14 km hardlopen. Voor de kinderen is er de kidsrun. Alle evenementen starten zondag 9 maart op het Halbertsmaplein in het hart van Grou.

Zondagmorgen bijten wandelaars de spits af met de Rabobank Wandeltocht. Als eerste trotseren zij het 14 km lange parcours. Tegen het middaguur is het de eer aan de jeugd. Vanaf twee uur zullen de hardlopers van de 14 km gaan bikkelen. Afzien in het aquaduct, baggeren over de polderdijk en klimmen over hekken. Het hoort er allemaal bij! De lopers die de schoenen liever iets schoner willen houden kunnen kiezen voor de 5 of de 10 km loop.

De 44ste editie van de kidsrun!
Ben je tussen de 4 en de 12 jaar dan kun je het op de 1,1 km of de 2,5 km opnemen tegen leeftijdsgenootjes. Na een gezamenlijke muzikale warming up klinkt het startschot en dan er allemaal vol tegenaan. Dan de finish, een medaille en ook nog een lekkere verrassing toe. Daarna de hardloopschoenen uit en de springkussens op. Bij inschrijving krijg je nu een echt Merenloopshirt!

Inschrijven en informatie op www.merenloop.nl, merenloop is ook te volgen op twitter of facebook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.