AV Horror Winterlopen in Sneek 2015/2016

AV Horror Winterlopen 2015/2016.

Winterlopen Sneek

7 februari 4e en laatste Winterloop Sneek

Ook deze Winter organiseert AV Horror in Sneek weer de traditionele Winterlopen. Dit jaar in samenwerking met Running Center Leeuwarden, Kuipers Woudsend (complete oplossingen in roestvaststaal) en Hotel van der Valk uit Sneek. Elke 1e zondag van de maanden november t/m februari is er een Winterloop.

Om precies 11.00 uur klinkt het startschot voor de 8,9 kilometers van de loop. De route voert via de Rondweg Noord en de Leeuwarderweg  naar de Oerdyk en de Kleasterwei naar Ysbrechtum en vandaar weer terug naar de finish op het Schuttersveld. Voorafgaand hieraan, om 10.30 uur, komt de jeugd in actie voor hun rondje op het Schuttersveld van ruim een kilometer (1300 m). Iedere deelnemer die zich inschrijft voor alle vier lopen ontvangt een fraai  loopshirt.

Foto actie:
Draag zondag tijdens de 4e en laatste Winterloop je av Horror Winterloop shirt 2015/16 en maak kans op mooie (Running Center Leeuwarden) prijzen.

Ook deze winter wordt er weer een Winterloop-competitie gehouden wordt. De snelste loper en loopster over 3 van de 4 lopen wordt uitgeroepen tot Winterkoning en Winterkoningin! Na afloop van iedere loop worden alle deelnemers getrakteerd op een overheerlijke knop snert, die wordt aangeboden door het Van der Valk Hotel te Sneek. Voor de jeugd is er warme chocolademelk. Iedereen kan meedoen. Jong en oud, getraind of ongetraind, lid of geen lid. Voor meer info klik hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.