Hoeve Aan Den Weglopen Oude Willem

Hoeve Aan Den Weglopen
Datum: 26-07-2014
Tijd: 11:00
Locatie: Camping Hoeve aan den Weg, Oude Willem

Hoeve Aan Den Weglopen Oude Willem
Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan de leukste en gezelligste lopen in Oude Willem.
Organisatie: Sportvereniging Friesland St.-Jabik.
Afstanden: 3-6-8-10-16-21 km.
Starttijd: 11:00 uur.
Al vele jaren organiseren wij vanaf Camping Hoeve aan den Weg deze prestatielopen over verschillende afstanden. Voor € 4,00 kun je deelnemen en inschrijven aan de start.
De parkoersen van 3-8-10 km. zijn uitgezet in het Drents Friese Wold, het nationaal park met beekjes, heide, bos, schelpenpaden en verharde weg. Deze routes loop je twee keer als je kiest voor de 6-16-21 km. De route is aangegeven met pijlen, bordjes, lint en kalkpijlen. We willen iedere kilometer aangeven.
Onderweg is er verzorging voor de 8 km. route op 4 km. en voor de 10 km route op 6 km. en bij doorkomst. Er is water en als het erg warm is een extra post op het 10 km. parkoers na 2 kilometer voor de ingang studentenpad. Na de finish SV Frieslandverzorging met bouillon, thee, vruchtendrank, water, en fruit. Dit is op de parkeer- plaats nabij start en finish.
De inschrijving is in de eetboerderij De Hoeve, kleed- en douche- gelegenheid in beide wasgelegenheden. Neem een 50 cent euro munt mee en je hebt ruim voldoende warm water beschikbaar om te douchen. In de kantine kun je na afloop ook lekker eten of iets drinken.
Deelname staat ook open voor carnicross Drenthe met aangelijnde hond. Deze starten 1 minuut na de 3-6 km. lopers.
De 10-21 km. starten om 11:00 uur.
De 8-16 km. starten om 11:05 uur.
De 3-6 km. starten om 11:10 uur.
Tijdregistratie handmatig bij de finish en doorkomst. Uitslagen opwww.svfriesland.nl , ook de foto’s en het verslag komt hier op. Hardloopkalender zie www.hardlopendnederland.nl
Locatie: Camping Hoeve Aan Den Weg, Bosweg 12, 8439 SN Oude Willem
Website: www.hoeveaandenweg.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.