Run For KiKa tijdens New York City Marathon

Marathonloper Piet Boelens zet eindsprint in voor KiKa

logo KiKaNYMarathon

KOLLUMERZWAAG – Fysiotherapeut Piet Boelens begon 2012 opnieuw met een ambitieuze missie: zoveel mogelijk geld blijven inzamelen voor KiKa (Kinderen Kankervrij) door deel te nemen aan de New York City Marathon op 4 november. Met nog drie weken tot New York staat de teller vanaf 2011 al op bijna 33.000 euro. Met een  bijzondere sponsoractie wil hij dit bedrag nog verder opvoeren

Familie, vrienden, scholen en ondernemers: in de afgelopen maanden mobiliseerde Boelens een grote schare sponsoren. Toch zet hij zo vlak voor New York nog een eindsprint in. “Ik wil het maximale eruit halen. De marathon is niet hét doel. Het gaat mijerom dat ik samen met die andere KiKa-lopers zoveel mogelijk bij kan dragen aan een nieuw onderzoekscentrum voor Kinderkanker in Utrecht.” Inmiddels is er al meer dan twee miljoen opgehaald vanaf 2011!!

Piet_KiKa 

Raadsel
De eindspurt bestaat uit een raadsel: Met hoeveel minuten verbetert Piet Boelens zijn New York Marathon eindtijd? In 2011 voltooide Piet de Marathon in  drie uren, drie en veertig minuten en 50 seconden (03:43:50). U kunt ineens een bedrag geven! Via de computer kunt u een bijdrage storten: Runforkika of op banknummer: 3019662 t.n.v. Piet Boelens, Kollumerzwaag (vermelding: KiKa en aantal minuten tijdsverbetering), waarna Piet het bedrag doorstort. U ontvangt een bevestigingsmail!

Sportief
Ondanks alle sponsordrukte staat Boelens er sportief gezien prima goed op. “De afgelopen vier maanden heb ik heel gericht getraind op de marathon. Ik heb veel kilometers gemaakt in de Limburgse heuvels, De Veluwe en de duinen aan de Noordzeekust. Daarnaast heb ik als laatste test een groot deel van de marathon van Eindhoven (14-10) gelopen. Kortom, ik sta in New York topfit aan de start, mét een fantastische bijdrage voor KiKa.”
Meer weten? : http://www.hrdlpn.nl/marathon-training/ ; www.runforkikanewyork.nl


Banknummer: 3019662
Piet Boelens
D.Wiersmastrjitte 29
9298 PZ Kollumerzwaag
runnerforKiKa New York 2011 en 2012
www.runforkikanewyork.nl
06-51550763/ 0511-444191; Ook op FB (Piet Boelens) en Twitter: @pietvoorKiKa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.