Trainingslogboek 2015

Het trainingslogboek is al aan zijn 18e editie toe. De eerste jaren was het vooral voor eigen gebruik bedoeld. Sindsdien zijn er veel aanpassingen gebeurd en sinds enkele jaren staat het logboek ter beschikking van iedereen die het wil gebruiken.

Net als andere jaren is het volledig gratis, met dit verschil dat ik dit jaar een oproep doe om naar eigen wil en keuze iets te storten voor een goed doel. Dat goed doel kies je zelf. Dat kan gaan van Kom op tegen Kanker, Make a Wish, Artsen zonder grenzen, Oigo…Logboek

In het logboek kan je per training de kilometers, tijd en een omschrijving ingeven. Per training kan je ook invullen met welke schoenen je liep. Zo kan je de km’s per paar loopschoenen bijhouden. Via de rechter muisknop kan je zelf aan elke cel nog een eigen opmerking toevoegen.Het trainingslogboek berekent automatisch de kilometers van de laatste 7 dagen maar ook per week (van maandag tot zondag) alsook uw maandelijks trainingsvolume. De resultaten worden afgebeeld op verschillende grafieken. Voor de nieuwe gebruikers lees vooral de vraag & antwoord pagina eens door aub. Op de vraag & antwoord pagina staat er nu uitleg hoe je voor één dag twee trainingen kan ingeven.Er is ook ruimte voorzien om de resultaten van gelopen wedstrijden in te geven. Het logboek is vrij aan te passen naar uw eigen wensen, zo kan je zelf kolommen toevoegen voor gewicht, hartslag  enz… Het logboek voor 2015 is hier te downloaden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.