Trainingslogboek 2016

De tijd gaat snel, we zijn weeral eind december en dus hoog tijd om het nieuwe trainingslogboek online te zetten. Traditiegetrouw doe ik dit altijd op 28 december, de verjaardag van mijn dochter Kimberly.
Het trainingslogboek is al aan zijn 19e editie toe. Ik kan het zelf haast niet geloven…
Alhoewel ik als loper heel wat minder kilometers loop dan vroeger hou ik er toch aan om deze traditie verder te zetten.

In het logboek kan je per training de kilometers, tijd en een omschrijving ingeven.
Per training kan je ook invullen met welke schoenen je liep. Zo kan je de km’s per paar loopschoenen bijhouden. Via de rechter muisknop kan je zelf aan elke cel nog een eigen opmerking toevoegen.

Het trainingslogboek berekent automatisch de kilometers van de laatste 7 dagen maar ook per week (van maandag tot zondag) alsook uw maandelijks trainingsvolume.
De resultaten worden afgebeeld op verschillende grafieken. Voor de nieuwe gebruikers lees vooral de vraag & antwoord pagina eens door aub. Op de vraag & antwoord pagina staat er nu uitleg hoe je voor één dag twee trainingen kan ingeven. Er is ook ruimte voorzien om de resultaten van gelopen wedstrijden in te geven. Het logboek is vrij aan te passen naar uw eigen wensen, zo kan je zelf kolommen toevoegen voor gewicht, hartslag  enz… Het logboek voor 2016 is hier te downloaden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.