Vanaf 10 maart Start to Run voor beginnende lopers

Start to Run – Beginnen met hardlopen?

Start to Run is gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’ ga je samen over die drempel heen. Je krijgt training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat ongeveer drie kilometer (ca. 20 minuten) aan één stuk hard te lopen.

Meedoen? De volgende Start to Run trainingen beginnen op zaterdag 10 maart 2012.  Ik zie je zaterdag!!

Start2RunOp zaterdag 10 maart begint weer de nieuwe cursus Start to Run. Vanaf die datum krijgen beginnende lopers zes zaterdagen van 9.30 – ca. 11.00 uur looptraining onder deskundige begeleiding. Ook krijgen deelnemers doordeweeks huiswerk mee. Iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel.

Iedereen ontvangt een functioneel hardloopshirt en een goodie-bag vol leuke materialen. De cursus wordt afgesloten met een testloop van 3km. De motivatie van een enthousiaste trainer, het gezelschap van andere lopers (ook beginners) en vooral het voelbare resultaat, zorgen ervoor dat je doorgaat.

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers. Waarom zou je meedoen? Je conditie verbetert en je zit lekkerder in je vel. Na deze zes trainingen ben je in staat 20 minuten onafgebroken te lopen. Dat lijkt nu nog veel, maar probeer het maar eens: hardlopen is leuk! De trainer zorgt voor steeds weer andere loopoefeningen, zodat elke training anders is. De trainingen starten op zaterdag 10 maart. Voor meer informatie en opgave: Start2Run

Locaties:

BERLIKUM SC Berlikum Running Center Leeuwarden
DOKKUM Tolhuispark Loopgroep Hugo Veenker Running Center Leeuwarden
DRACHTEN Atletiekbaan AV Impala AV Impala Running Center Leeuwarden
FRANEKER Atletiekbaan AV Spartacus AV Spartacus Running Center Leeuwarden
KOLLUM Cultureel Centrum “de Colle” Running Center Leeuwarden
LEEUWARDEN Recreatiegebied De Groene Ster Loopgroep Leeuwarden Running Center Leeuwarden
SNEEK Burgmeester de Hooppark Running Center Leeuwarden
STIENS Sportcentrum It Gryn Running Center Leeuwarden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.