1/10 Gratis FUN RUN in de Prinsentuin

Woensdag 1 oktober FUN RUN in de Prinsentuin: WE ARE RUNNING

FUN RUN in de PrinsentuinDe vierde FUN RUN op woensdag 1 oktober wordt geen walk in the park, alhoewel … kom naar stadspark de Prinsentuin en sprint, onder hoffelijke begeleiding van ervaren trainers, prinsheerlijk met elkaar van boom tot boom. Wil jij daar ook bij zijn? Meld je dan nu GRATIS aan voor deze unieke loopbeleving: ongedwongen en geheel voor de fun ‘runnen’ door de Prinsentuin in Leeuwarden.

– Gratis aanmelden en meedoen
De vierde FUN RUN begint op woensdag 1 oktober om 18.30 uur in de Prinsentuin met een gezamenlijke warming-up. De lopers worden begeleid door looptrainers en begeleiders.

Je kunt parkeren in de kelder bij de Oldehove. We verzamelen bij de koepel in de Prinsentuin. Deelname is gratis, maar het aantal deelnemers is gelimiteerd. Meld je nu aan voor de vierde run, dan ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail is tevens het toegangsbewijs om aan de training deel te kunnen nemen. Meer informatie op www.wearerunning.nl.
We are running

– We are running
De eerste FUN RUN vond plaats op woensdag 16 april in het Cambuurstadion in samenwerking met Cambuur Verbindt. Aan die superleuke training deden bijna driehonderd lopers mee. De tweede was in het Rengerspark en de derde op het strand van de Groene Ster. Kijk voor de foto’s op de We are Running Facebook pagina.

Met de Fun Runs willen we op bijzondere plekken, in een ontspannen sfeer, soms met lekkere muziek en altijd helemaal gratis iedereen de mogelijkheid te bieden kennis te maken met hardlopen en techniek en conditie te verbeteren. Plezier staat daarbij absoluut voorop. Het initiatief van deze FUN RUN’s ligt Running Center Leeuwarden.

Noteer vast in je agenda: de 5e FUN RUN is op 12 november!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.