12/1 Be Quickloop in Dokkum

BE QUICKLOOP DOKKUM OP TWEEDE ZATERDAG VAN JANUARI 2013 IN DOKKUM.

Traditie getrouw organiseerden de SV Friesland, Loopgroep Dokkum en Voetbalvereniging Be Quick de Be Quickloop op de eerste zaterdag van Januari maar is daar nu van af gestapt. Op de eerste zaterdag zijn er lopen in St. Nicolaasga, Berlikum, De Wilp en zondags Leeuwarden en Sneek. Veel lopers moesten kiezen maar liepen ook graag in Dokkum als hun club niet een loop had. Daarom en ook om het zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie is nu gekozen voor de tweede zaterdag 12 januari 2013. Voor de SV Friesland een druk weekend omdat ze zondags ook bij de 3e Running Center Cross van Impala in Bakkeveen hun medewerking verlenen. 

De start van de Be Quickloop is bij de VV Be Quick  Tolhuispark 3 9103 SN Dokkum, in de kantine kan men zich vanaf haf 10 aanmelden door het formuliertje in te vullen en in te leveren bij de inschrijftafel. Het inschrijfgeld is voor leden van de organiserende clubs drie euro anderen betalen vier euro.  Nieuw is dat als je een medaille of een andere herinnering wil deze na het volbrengen van de loop kan kopen voor twee euro bij Josefien. Voor de jeugdloop is het inschrijfgeld drie euro, de jeugd krijgt altijd een herinnering en zijn er prijzen voor de snelste lopers.

Er zijn drie afstanden waar uit men kan kiezen, 5½ – 10.3 en 21.1 km start 11.00 uur. Jeugdloop 1 km start 10.45 uur de 2½ km jeugdloop start 11.10 uur. Startnummers voorop met 4 spelden vastzetten. Josefien heeft ook startnummerbanden te koop, gemakkelijk en je shirt beschadigd niet door de spelden.

De route wordt door de Loopgroep Dokkum uitgezet met gele kalkpijlen. De VV Be Quick zorgt voor de verzorging met warm drinken onderweg en de SV Friesland zorgt voor het finishgebeuren.  Al de nummers en tijden worden genoteerd en komen op de site www.svfriesland.nl en op die van Be Quick en L.Gr.Dokkum. ook de foto’s en verslag staan hierop. Bij de VV Be Quick is voldoende kleed en warme douche gelegenheid. Waardevolle voorwerpen geeft men af bij de inschrijving. De Be Quickloop wordt georganiseerd onder de vlag van de Koninklijke Nederlandse atletiekunie. En staat op www.hardlopendnederland.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.