15/3 Oerpolderloop It Heidenskip

OerpolderloopZondag 15 maart organiseert de Sportvereniging Friesland uit St.-Jabik samen met het Dorpshuis It Swaeigat voor de 7e keer De Oerpolderloop in It Heidenskip. De te lopen afstanden zijn 7 en 14 km. De starttijd van beide afstanden is 14.00 uur. Voor iedereen die deze afstanden hardlopend kunnen volbrengen. Inschrijven kan zondag van 13.00 uur in het Dorpshuis It Swaeigat Brandeburren 26 8724 LH It Heidenskip. Hier is ook de Kleed- en Douchegelegenheid. De route is uitgezet met kalkpijlen en bordjes. Iedere kilometer staat aangegeven. Verkeersregelaars zijn aanwezig om de automobilisten aan te geven waar geparkeerd kan worden, ook regelen zij het verkeer op de kruispunten, het verkeer wordt tegengehouden totdat iedereen het kruispunt is gepasseerd. Routes: Oerpolderloop 14 km Oerpolderloop 7.2 km.

Verzorging: Er is verzorging onderweg op het 5 en 10 km punt. Lauw water en na de finish bouillon, multivruchtendrank, thee, water en fruit.  In het Dorpshuis is heerlijke eigengemaakte snert verkrijgbaar. Dit tegen betaling.                     
Het inschrijfgeld is € 6,00  SV Frieslandleden krijgen één euro korting. Inschrijfformulier invullen en melden bij de inschrijftafels. Startnummers met vier spelden voorop goed zichtbaar dragen. Startnummerbanden zijn bij Josefien te koop. Waardevolle voorwerpen inleveren bij Josefien met nummerstikker in de kluis deponeren. Uitslagen, foto’ s en verslag zie www.svfriesland.nl. Bij de finish worden de nummers en tijden genoteerd, hier staan ook marathonklokken. Laat uw startnummer op tijd en duidelijk zien als u over de finish komt. Prijzen: voor de snelste 3 op de 7 km en eerste 3 snelsten op de 14 km krijgen een prijs. Deze worden vlot nadat de prijswinnaars bekend zijn uitgereikt in het Dorpshuis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.