20 en 27 april New Balance Footscandagen bij Running Center

NB_Footscan_header

New Balance Footscandagen bij Running Center

Kom voor een New Balance schoenadvies zaterdag 20 of 27 april naar Running Center Leeuwarden. In het New Balance Fitting Center zijn we in staat om eventuele ‘hot spots’ (drukpunten) te localiseren en kijken we naar de stand van je voeten en benen. In combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis ben je verzekerd van een gedegen advies. Kom dus langs, het is gratis.

Gratis footscan op 20 en 27 april

NB-FOOTSCANDe komende zaterdagen is New Balance, een internationaal sportmerk gespecialiseerd in running- en wandelschoenen, bij Running Center Leeuwarden aanwezig met de unieke ‘Fittingscan’. Dit is een professionele 360 graden-scan die het mogelijk maakt een optimale analyse van de voet te maken. Je voert onder professionele begeleiding op het apparaat een serie statische en dynamische oefeningen uit. Op basis hiervan ontvang je gedurende deze dagen geheel gratis een persoonlijke analyse van je voeten en benen. Dit verbetert het advies voor een passende schoen nog meer. Daarnaast berekent de Fittingscan de exacte lengte en breedte van je voet.

20% Korting + Gratis Shirt

NB-AANBIEDINGNaast een perfecte voetmeting en een gedegen schoenadvies kun je op zaterdag 20 en 27 april bij Running Center Leeuwarden ook nog eens rekenen op maar liefst 20% korting op je nieuwe New Balance hardloop- of wandelschoenen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een functioneel New Balance shirt t.w.v maar liefst 29,95 euro! Dat is dus lekker binnenlopen tijdens de footscandagen van New Balance. Het maken van een afspraak is niet nodig, maar voor de shirts geldt wel op=op. Wacht dus niet te lang en sprint naar Running Center Leeuwarden en laat je voeten scannen. Want schoenen die beter zitten, presteren beter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.