20/12 Gaasterlân Run in Balk

GaasterlanRun

Ook in 2014 zullen we er alles aan doen om de Gaasterlân- Run weer tot een groot succes te maken. Onze enthousiaste vrijwilligers ontvangen u op 20 december graag in de gezellige kantine van de vv Balk. Voetbalcomplex “de Wilgen”. Westein 45, 8561 CA, Balk

De Gaasterlân-Run is een initiatief van “Balk Support” van de voetbalvereniging Balk. De organisatie is in handen van: Folkert Altena, Jan Reinsma, Jaap de Graaf, Bouke Wortman en Meindert van Rijs. Voor vragen kunt u contact opnemen met: vv Balk Support, e-mail adres : info@gaasterlan-run.nl telefoon: 06 15 39 75 45 (Jaap de Graaf)

U kunt weer kiezen uit 3 afstanden: 5 km, 12 km en 21,1 km (halve marathon). Wanneer u vooraf inschrijft, betaalt u evenveel als in 2013. U betaalt dan respectievelijk € 5,- € 7,- en € 10,-. Wanneer u geen gebruik maakt van de voorinschrijving, betaalt u € 6,- € 8,- of € 11,-. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de Gaasterlân- Run (zie link “ inschrijven”)

We starten om 11.30 uur. (de routes zijn niet gewijzigd) Wel is de tijdregistratie gewijzigd. Op uw startnummer zit nu een chip die de doorkomst bij start en finish registreert. Uiteraard plaatsen wij tijden en klasseringen zo spoedig mogelijk na afloop van de run op onze site. Alle deelnemers ontvangen ook dit jaar weer een heerlijk suikerbrood. De 3 snelste deelnemers ontvangen tevens een blijvende herinnering en een envelop met inhoud. Door middel van onze website, facebook en Twitter houden we u vanaf nu op de hoogte.

We hebben in 2013 veel positieve reacties ontvangen. Veel deelnemers hebben te kennen gegeven ook in 2014 in Balk aan de start te verschijnen. Ook hopen we vele nieuwe lopers welkom te heten. Tot 20 december!!

Met sportieve groeten,
Commissie Gaasterlân-Run.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.