20/6 StoneCityRun in Steenwijk

Logo SCR
Op vrijdagavond 20 juni 2014 organiseert atletiekvereniging Start ’78 de eerste StoneCityRun in Steenwijk. Een hardloopfeest voor jong en oud! De afstanden zijn 5, 10 en 15 km. De 5 km is 1 ronde, de 10 en 15 km zullen resp. 2 en 3 ronden worden gelopen. Voor de basisscholieren is er een loop over 2.5 km.
De route loopt door het gezellige centrum van Steenwijk en het prachtige stadspark. Langs de route zullen op verschillende punten bandjes voor muzikale omlijsting zorgen. De start is bij Rabo Theater de Meenthe en de finish is op de Markt. Na afloop is er een gezellige afterparty op de markt.

Er staan in ieder geval 700 middelbare scholieren aan de start van de 5 km. Zij sluiten het project IRun2BFit af, waarbij ze hebben kunnen ervaren hoe goed je je kunt voelen als je beweegt en goed eet. Deze scholieren vormen de basis voor veel publiek. De scholieren zijn afkomstig van csg Eekeringe en RSG Tromp Meesters uit Steenwijk en Stad en Esch uit Meppel.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl , maar kijk ook even op de website www.stonecityrun.com  voor routes en informatie.  Bij het inschrijven bestaat de mogelijkheid een donatie aan stichting Spieren voor Spieren te doen, ook kan er een mooi functioneel hardloopshirt voor slechts € 5,00 worden besteld.

Tenslotte zijn we te volgen op Twitter en Facebook. Meld je aan en laat weten dat je meedoet. Neem je familie en vrienden mee voor een spetterend hardloopfeest. Een mooie aftrap voor de zomer. Graag tot ziens op 20 juni in Steenwijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.