4/6 Lus van Akkrum

TRIMLOOP LUS VAN AKKRUM OP WOENSDAG 4 JUNI

Lus van AkkrumOp woensdag 4 juni is het weer zover! Dan valt het startschot voor de Lus van Akkrum voor de 31ste keer. Een voor Akkrumer begrip groot evenement, dat vorig jaar de grens van 750 deelnemers passeerde… Lopers kunnen kiezen uit een korte lus van 7,7 km en een lange lus van 12 km. Wandelen of hardlopen; het is allebei mogelijk.

De start vindt plaats bij de sporthal en voert langs de Birstumerdyk via de Leppedyk terug naar Akkrum. Om de korte lus te maken kan men bij de Familie Snoek gebruik maken van een speciale overzet over de Nesser Zijlroede. Daar zorgt de praam van de Kameleon uit Lenten voor! Ca. 50 vrijwilligers zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt.

Tussen 6 en 7 is het in de sporthal altijd een drukte van jewelste. Wil je dit vermijden? Maak dan gebruik van de voorinschrijving bij Freddy’s Schoen en Sport. Je kunt het inschrijfformulier alvast downloaden.

De Lus is een loop met traditie. Van Slooten Opticiens en Uitgeverij Middelpunt zijn de sponsoren. Deelnemen is belangrijker dan winnen. Je persoonlijke tijd verbeteren inspireert vele deelnemers.

Eén gedachte over “4/6 Lus van Akkrum

  1. Tijdens de Lus van Akkrum is er kennelijk iets misgegaan met de tijdwaarneming. Ik heb de loop wel volbracht, maar ik kom niet voor in de uitslagen. Ik heb wel een inschrijfformulier ingeleverd en een startbewijs afgehaald. Ik wil graag via de site van De lus van Akkrum commentaar geven, maar er is geen link om dat te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.