22/11 Morra Run voor KiKa

MorraRun KiKaDatum:
Zo 22-11-2015
Programma:
12.00 start inschrijven
13.45 hardlopen 16.1km
13.45 hardlopen 10km
14.00 hardlopen 5km
14.00 Kidsrun
15.30 Prijsuitreiking
Locatie start: Centrum Hemelum – Zeilschool de Morra
Parkeren: Volg borden en aanwijzingen parkeerhulpen
Routes:
5 km
10 km
16.1 km
Inschrijven: Op de dag zelf of vooraf online
Organisatie: AV Horror Sneek – Dorpsbelang Hemelum
Contact: Facebook – Website – Email

Inschrijving geopend!
We willen je hierbij laten weten dat de online inschrijving voor de Morra Run voor KiKa op zondag 22 november 2015 weer is geopend! Naast hardlopen voor KiKa is er nu ook een Kidsrun voor KiKa. Bij de Kidsrun worden 10 basisscholen in de regio betrokken, in een volgende mailing volgt meer info. De routes gaan door dorpen, over de gaasten en langs bos en water, kortom unieke routes.

KiKa?
Alle opbrengsten zijn voor een goed doel: KiKa, Kinderen Kankervrij (KiKa) is een stichting die als doel heeft om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Vorig jaar hebben we samen met 450 lopers, 25 vrijwilligers en sponsors € 4.500 gedoneerd. Dit jaar hopen op minstens hetzelfde resultaat, zodat er betere behandelmethodes en medicijnen voor kinderen met kanker worden ontwikkeld!

Actie?
Hoogste tijd dus voor actie, bijvoorbeeld door te sporten voor KiKa. Zo was er vorig jaar een groep hardlopende collega’s. Die hadden in eigen omgeving veel geld opgehaald, leuk toch? Misschien lijkt je dat ook wel wat. Ter inspiratie:
– vraag je werkgever/school/club/vereniging je sponsoren;
– organiseer met een groepje lopers een collecte;
– doneer wat extra voor KiKa bij de online inschrijving.

Heb je wat extra ondersteuning nodig? We hebben grote posters, flyers en KiKa mutsen. Stuur een mail naar kika@hemelum.nl en laat ons weten wat voor actie je hebt bedacht!

Website
Naast de Facebook pagina, hebben we sinds kort ook een eigen website, We zijn erg benieuwd wat je er van vindt!

Prijzengeld
Dit jaar is de prijzenpot wederom fictief, dat wil zeggen, we zijn allemaal winnaars en de prijzen gaan naar KiKa. De snelste lopers krijgen dus ‘een donatie voor KiKa’.

In aanloop naar de Morra Run voor KiKa ontvang je nog twee keer een informatieve mail van ons. Deel deze en andere berichten over de Morra Run voor KiKa met familie, vrienden en kennissen. Want hoe meer deelnemers op zondag 22 november aanstaande hoe mooier het resultaat!

Oant Sjen in Himmelum!

Vrijwilligers Morra Run voor KiKa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.