26/10 Strontraceloop Workum

23e editie Strontraceloop Workum

strontraceposter    2013-6Tijdens de herfstvakantie zijn er in Workum veel activiteiten ,de strontrace voor oude schepen van Workum naar het Zuid-Hollandse Warmond en terug en natuurlijk onlosmakelijk daaraan verbonden is de Strontraceloop voor jong en oud.

De strontraceloop is gezien het groeiende aantal deelnemers alom bekend in de loopsport en wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Er wordt gelopen langs het mooie parcours bij het IJsselmeer, over de afstanden 7 −11- 15,5 kilometer.
De start en finish en prijsuitreiking is vanuit het Strandpaviljoen van Camping it Soal, douche en kleedgelegenheid op een steenworpafstand in het toiletgebouw van Camping it Soal.

Inschrijven is op de dag van de loop, vanaf 13.00 uur in het strandpaviljoen. De start is om 14.00 uur precies en dus geen minuut later, dus kom op tijd!

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de ingang van het strand. Natuurlijk is er ook aandacht voor de jeugd, en wordt er gestart om 14.05 en gelopen op een afstand van 1,5 km, hopelijk aangemoedigd door familie en vrienden. In de week voor de herfstvakantie worden er loopclinics gegeven op de scholen om de jeugd te stimuleren en motiveren mee te doen. Er is een medaille en een traktatie voor ieder deelnemertje van de jeugdloop! En de jeugdloop is gratis!

De lopers van de Strontraceloop krijgen na afloop tegen inlevering van het startbewijs het bekende zakje stront van Culterra, ook zijn er leuke prijzen voor de diverse afstanden te verdelen. De Strontraceloop is dankzij de inzet en enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers mogelijk, want zij zorgen voor de veiligheid en verzorging van de deelnemers. Wij hopen dat de 23e editie weer een succes gaat worden en dat u de deelnemers komt aanmoedigen.

Voor info : www.strontraceloop.nl of  Workum.nl

Namens de werkgroep van de Strontraceloop
Loes Thijsse

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.