28/1 Stefan Pop met Popaganda in Ons Gebouw Bolsward

Datum:  28 januari
Programma: Popaganda
Artiest:  Stefan Pop
Locatie: Ons Gebouw Bolsward
Aanvang: 20.30 uur
Voorverkoop: Expert
Entree:  Voorverkoop € 12,50. € 14,00 aan de kassa
Website: www.boog-bolsward.nl of www.stefanpop.com

stefan popHij is jong. Hij is nieuw en komt met zijn eerste solo show naar Ons Gebouw in Bolsward. Maar Stefan Pop is allesbehalve een groentje. Hij is een van de meest geroutineerde debutanten ooit. Al jaren abonnementhouder binnen de Comedytrain. Zinderend festivalfinalist in Leiden. Gewaardeerd redactielied van Dit Was Het Nieuws. Moeten we nog doorgaan? We gaan door! Publiekslieveling in Toomler. Dubbelprogramma’s met Theo Maassen. Hot op Fringe in Edinburgh. En nu dus o zo solo.

Popaganda is een uitbarsting van creatief talent. Andersdenkend, geestverruimend, zinsbegoochelend. Stefan Pop zegt niet wat iedereen al denkt. Hij denkt zelf en zegt het op zijn eigen manier. En dat is maar goed ook. Wat dat is een manier waar we hopelijk nog jaren mee vooruit kunnen. Want al is hij jong, al is hij nieuw, wij zijn nu al van harte popagandist.

VOLKSKRANT:
Pop is iemand van het intieme contact met de zaal. Zijn verwondering, zijn vriendelijke irritaties werken aanstekelijk. Daardoor ontstaat een plezierig samenzweerderig sfeertje tegen de rest van de wereld. ”

TELEGRAAF:
“Het is prettig om een jonge cabaretier aan het werk te zien die verder gaat dan egocabaret, die bovenop de actualiteit zit en goed om zich heenkijkt. Ja, van Pop gaan we zeker nog meer horen. “

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.