29/4 Eerste Fjoer Rin in Makkum

Fjoer Rin Makkum

Eerste Fjoer Rin in Makkum

Op zondag 29 april organiseert de loopgroep Makkum in samenwerking met de koninginnevereniging Makkum haar 1e editie van de Fjoer Rin. Een wandel en hardloopfestijn met een Koninklijk tintje.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een kidsrun van ca. 1 km. Voor de wandelaars is er een prachtige route van ca 15 km uitgezet, en de hardlopers kunnen een keuze maken tussen 5, 10 of maar liefst 21,1 kilometer.

De start en finish is bij het Multifunctioneel centrum Maggenheim te Makkum, Klipperstraat 21A 8754 AT Makkum. Kleed- en douchegelegenheid is ook te vinden in het MFC Maggenheim.

De Fjoer Rin start om 13.00 uur. De route zal u langs Makkum en omliggende dorpen voeren. Wilt u alvast een glimp van de route opvangen, klik op foto`s route Fjoer Rin. Plattegrond route klik hier voor de route. De eerste deelnemers zijn inmiddels bekend.

Voor de hardlopers van de 10 en de 21,1 km zal er iedere ca 5 km een verzorgingspost zijn. Voor de deelnemers van de kidsrun is er een leuke herinnering. Voor de drie snelste deelnemers van iedere categorie zijn er leuke prijzen.

Na de finish van de Fjoer Rin kunt u aanschuiven bij het matinee. Onder het genot van een drankje en muziek kunt u uw ervaringen delen en swingend de spierpijn bestrijden! Wilt u meedoen aan een van de onderdelen van de Fjoer Rin, kijk dan regelmatig op deze site en schrijf u in middels het inschrijfformulier.

Deelname aan de Fjoer Rin kost € 7,50 per persoon. Voor dit bedrag ontvangt u uw startnummer, een gratis drankje en een leuke herinnering. Deelname aan de kidsrun is gratis. Let op, de wijze van betaling van het inschrijfgeld vindt u onderaan op het inschrijfformulier. De Koninginnevereniging draagt zorgt voor de afhandeling van de betaling. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw deelname. Wilt u meerdere personen inschrijven, klik dan op de link onderaan het formulier. Mocht het inschrijven via deze site niet slagen, dan kunt u op de dag van de Fjoer Rin ter plekke inschrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.