30/11 Sinterklaasloop in Bolsward

SinterklaasloopMaandag 30 november 2015 is de Sinterklaasloop. Een loop waarbij we ook dit jaar weer een record aantal deelnemers verwachten. Vorig jaar waren er 327 deelnemers. Dit jaar zou de grens van 350 deelnemers wel eens gehaald kunnen worden.

Waarom? Omdat het een gezellige loop is over een relatief korte afstand en waarbij Sinterklaas zelf aanwezig zal zijn om het startschot te lossen. De loop brengt de lopers langs de donkere wegen in en om Bolsward, vandaar dat een reflecterend vest of verlichting verplicht is !

De te lopen route wordt voorzien van bordjes met pijlen en linten, dit om verkeerd lopen en ongelukken te voorkomen. Iedereen loopt op eigen risico mee en voor de deelnemers zijn de verkeersregels hetzelfde zoals die gelden voor wandelaars. Wel zullen op belangrijke punten vrijwilligers staan. Iedere deelnemer ontvangt uit handen van Sinterklaas zelf een smakelijke herinnering. Er is kleed en douche gelegenheid in de sporthal. Start om 19.00 uur bij sporthal De Middelzee. Inschrijving vanaf 18.00 uur geopend.

Meer info :

  • Trainingsleden Gratis.
  • Niet-leden € 4,- met Sinterklaas herinnering. Er zal een fietser voor de eerste lopers en een fietser achter de laatste lopers meefietsen.
  • Indien mogelijk zorg voor gepast geld bij inschrijving. Deelname kost €4,-
  • Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.
  • Inschrijven vanaf 18.00 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.