31/12 Oliebollenloop Gorredijk

Op oudejaarsdag nog even lekker (hard)lopen voordat het feest begint? In Gorredijk kan dat!

Op maandag 31 december vindt de 7de editie van de Van der Veen & Kromhout Oliebollenloop plaats! 

Je start dan maandag 31 december 2012 met een groot aantal loopfanaten bij Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag om de 4 Engelse Mijlen of via Jonkersland de 10 km af te leggen door een mooi (winter)landschap! Aangemoedigd door je vrienden, familie en andere toeschouwers, die garant staan voor een enorme happening!

oliebollenloop leukste loopje

De vorige editie werd genomineerd voor de verkiezing: Leukste hardloopevenement vanNederland. De oliebollenloop kwam (in de categorie van 500 tot 1000 deelnemers) als winnaar uit de bus!

Nog niet ingeschreven? Schrijf je in vóór 15 december en ontvang gratis een supermooi Craft hardloopshirt! Dit kan via deze link: INSCHRIJVEN

Iedereen is welkom van jong tot oud. Doe samen met jouw verenigingsleden mee aan de teamrun of schrijf je met je vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 km, maar ook de 4 Engelse Mijlen (6,4 km) en een Kidsrun voor alle basisschool leerlingen van groep 3 t/m groep 8 uit de regio. Uiteraard is het ook weer mogelijk om de 4 mijl te wandelen.

Onderweg word je bij de verschillende verzorgingsposten voorzien van de broodnodige versnaperingen en sportdrinks en word je na de finish getrakteerd op heerlijke oliebollen. De organisatie van de Oliebollenloop biedt iedere deelnemer voldoende parkeergelegenheid en kleed- en douchefaciliteiten. Start en finish: Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk

In het kort:
– Wij werken met exacte afstanden!
– Starttijden: De 4 mijl om 14.00 uur en 10 km starten om 14.10 uur. De aanvang voor de kidsrun is om 13.00 uur.
– Goed aangegeven route en grote rondes met 95% verharde wegen
(Parcours is niet verkeersvrij en deelname is op eigen risico)
– Inschrijfgeld € 9,50 p/p (Kidsrun is gratis) Schrijf je voor 15 december en ontvang een Craft shirt cadeau!
– Inschrijven op locatie kan van 12.30 uur tot 13.30.
– Officiële tijdwaarneming door mijninschrijving.nl met binnen enkele uren de uitslagen op volgorde van binnenkomst vastgelegd op de internetsite.
– Teamrun: Wegens succes is er deze editie voor de sportverenigingen weer de Teamrun 2012. Schrijf je in met minimaal 5 vrienden van je sportvereniging, loop de snelste gezamenlijke tijd en win een leuk bedrag voor in de verenigingskas.
– Kidsrun: Bij deze kidsrun lopen kinderen van verschillende basisscholen (groep 3 t/m  groep 8 ) geld voor ZaZa Zorg bij elkaar! Aanvang 13.00 uur.

Kom dus gezellig met de hele familie naar de oliebollenloop in Gorredijk!
Voor meer informatie: www.oliebollenloop.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.