31/12 Oliebollenloop in Gorredijk

VAN DER VEEN EN KROMHOUT OLIEBOLLENLOOP 2013

Sportief het jaar afsluiten? Dat kan in Gorredijk!

Oliebollenloop GorredijkIedereen is welkom van jong tot oud. Doe samen met jouw verenigingsleden mee aan de teamrun of schrijf je met je vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 km, maar ook de 4 Engelse Mijlen (6,4 km) en een Kidsrun voor alle basisschool leerlingen uit de regio. Uiteraard is het ook weer mogelijk om de 4 mijl te wandelen. Onderweg word je bij de verschillende verzorgingsposten voorzien van de broodnodige versnaperingen en sportdrinks en word je na de finish getrakteerd op heerlijke oliebollen. De organisatie van de Oliebollenloop biedt iedere deelnemer voldoende parkeergelegenheid en kleed- en douchefaciliteiten. Start en finish: Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk

In het kort:
– Wij werken met exacte afstanden!
– Starttijden: De 4 mijl en 10 km starten om 14.00 uur. De kidsrun start om 13.30 uur.
– Goed aangegeven route en grote rondes met 95% verharde wegen (Parcours is niet verkeersvrij en deelname is op eigen risico)
– Inschrijfgeld € 9,50 p/p (Kidsrun is gratis) Schrijf je in voor 16 december en ontvang een  Craft shirt cadeau! Nieuw:  Ben jij een snelle inschrijver? Dan staat je voornaam op het startnummer!
– Officiële tijdwaarneming door mijninschrijving.nl met binnen enkele uren de uitslagen op volgorde van binnenkomst vastgelegd op de internetsite.
– Teamrun: Wegens succes is er deze editie voor de sportverenigingen weer de Teamrun 2013. Schrijf je in met minimaal 4 vrienden van je sportvereniging, de tijd van de 3 snelste lopers per team telt. Jouw team gewonnen? Win een leuk bedrag voor in de  verenigingskas. Nieuw deze editie: er mogen meer teams per vereniging meedoen!
– Kidsrun: Bij deze kidsrun lopen kinderen van verschillende basisscholen  geld voor Serious Request 3 FM  bij elkaar! Je mag kiezen tussen de 1000 m en de 1500 m. Aanvang 13.00 uur.

Kom dus gezellig met de hele familie naar de oliebollenloop in Gorredijk! Schrijf je hier in! Dit jaar zetten wij ons in voor Serious Request 2013!

De opbrengst van de kidsrun, de bijdragen van de sponsoren en de bijdragen van de deelnemers vormen samen een bedrag. Dit bedrag gaat de organisatie
op 22 december brengen naar het glazen huis te Leeuwarden. Dit doen we uiteraard harlopend in een route van Gorredijk naar Leeuwarden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.