31/12 Oliebollenloop te Gorredijk

oliebollenloopvoorwebsitemijninschrijving

Heb jij al één van de startbewijzen bemachtigd voor de Van der Veen & Kromhout Oliebollenloop 2011? Dan sta jij zaterdag 31 december 2011 met een groot aantal loopfanaten bij Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag om de 4 Engelse Mijlen of via Jonkersland  de 10 km af te leggen door een mooi winterlandschap! Aangemoedigd door je vrienden, familie en andere  toeschouwers, die garant staan voor een enorme happening!

Nog niet ingeschreven? Schrijf je in vóór 21 december en ontvang gratis een supermooi Craft hardloopshirt!

Iedereen is welkom van jong tot oud. Doe samen met jouw verenigingsleden mee aan de teamrun of schrijf je met je vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 km, maar ook de 4 Engelse Mijlen (6,4 km) en een Kidsrun voor alle basisschool leerlingen van groep 3 t/m groep 8 uit de regio. Uiteraard is het ook weer mogelijk om de 4 mijl te wandelen.

Onderweg word je bij de verschillende verzorgingsposten voorzien van de broodnodige versnaperingen en sportdrinks en word je na de finish getrakteerd op heerlijke oliebollen. De organisatie van de Oliebollenloop biedt iedere deelnemer voldoende parkeergelegenheid en  kleed- en douchefaciliteiten. Start en finish:  Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA, Gorredijk.

In het kort:

Wij werken met exacte afstanden!

  • Starttijden: De 4 mijl en 10 km starten om 14.00 uur. De kidsrun start om 13.30 uur.Goed aangegeven route en grote rondes met 95% verharde wegen (Parcours is niet verkeersvrij en deelname is op eigen risico)
  • Inschrijfgeld € 7,50 p/p (Kidsrun is gratis) Schrijf je voor 21 december en ontvang een craft shirt cadeau!
  • Inschrijven op locatie kan vanaf 12.30 uur
  • Officiële tijdwaarneming door mijninschrijving.nl met binnen enkele uren de uitslagen op volgorde van binnenkomst vastgelegd op de internetsite
  • Kidsrun: Bij deze kidsrun lopen kinderen van verschillende basisscholen (groep 3 t/ groep 8) geld voor KIKA bij elkaar! Start 13.30 uur. En voor de hele kleintjes is er een geweldig springkussen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.