4/2 Vierde Running Center Cross in Appelscha

Zondag 10 Februari 4e en laatste Running Center Cross in de bossen van Appelscha

Running Center Cross

De hardlopers die van crossen houden kunnen zondags terecht in het Drents Friese Wold,
In dit natuurgebied organiseren Loopsportvereniging Invictus en SV Friesland de laatste Crossloop van de Running Center Crosscompetitie 2012/2013

De recreanten die maximaal 10 km lopen starten om 11.30 uur, daarna de pupillen en de juniorenwedstrijd gevolgd door de vrouwen en wedstrijdloop voor mannen over 10 km om plm. 14.45 uur. Recreanten die dan meelopen doen niet mee voor de prijzen. Een pittige loop en een uitdaging voor degene die hier van houden. Er worden 4 a 500 deelnemers verwacht. De recreanten kunnen inschrijven bij de VV Stanfries. Alhier is ook kleed- en douchegelegenheid. De eindherinneringen worden op deze middag ook uitgereikt. Wie alleen deze cross loopt krijgt een medaille.

In het bos is de start/finish, SV Frieslandverzorging en de prijsuitreiking. Hedzer en Hepke zorgen hier voor een vlot verloop. De tussenstand staat op de site www.lopen.nu ook de uitslagen van Leeuwarden, De Bult en Bakkeveen staan hierop. De foto’s staan op de site van www.lsv-invictus.nl en www.svfriesland.nl. Foto’s onder andere van Janke v.d.Schaaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.